Att stödja någon under stress och dödshot och få Reiki

Hur du stödjer någon som går på cellgifter
2022-03-18
Adoptera Reiki-begrepp
2022-03-20
Visa alla

Att stödja någon under stress och dödshot och få Reiki

Tänk dig detta scenarion:

Det är lördagsmorgon klockan är 0731 på morgonen och din arbetstelefon ringer, du svarar för du tror det är någon elev som saknar inloggning till föreläsningen du ska hålla. I andra ändan är en man som hotat dig till livet i mer än 25 år. Du hör en röst som skriker i telefonen jag ska döda ditt barn och dig.

Det som var nytt var att han inte bara skulle döda kvinnan den här gången utan hennes barn också.

Tänk dig känslan om du varit förföljd i 25 år att återigen höra den rösten som hotat dig.

Vet du hur det känns när marken och verkligheten rämnar under dina fötter, när du får svårt att vara närvarande i rummet, du kan inte andas normalt, när hela kroppen fryser till is, du skakar inombords och inga tankar är rediga. Du börjar kika mot dörren står han utanför ytterdörren eller var ringer han ifrån? Du tappar det logiska förhållningssättet och det är enbart rädsla som sätts in, en överlevnadsinstinkt där du börjar gå igenom alla säkerhetsåtgärder om de är vidtagna.

En gammal rädsla aktiveras på ett ögonblick är det nu jag ska dö? Kommer han verkligen att döda mina barn?

Telefonnumret på displayen var hemligt. Naturligtvis ringde hon polisen och polisanmälde händelsen. Sedan ringde hon Telia och fick spårning på samtalet som kostade henne 650 kr. Där kunde hon bevisa att han ringt till henne ett 17 sekunder långt samtal. Det var 17 sekunder som i veckor försatte den här kvinnan i ett tillstånd som är obegripligt för den som inte blivit hotad till livet.

Att leva med hotelser från en person dag efter dag och ingen i samhället kan göra något är en oerhörd press på psyket. Hon kunde ju inte bevisa att han ringt och därför kunde inte polisen göra något. Till saken hör att den här mannen är dömd för olaga hot några år tidigare på fru nr 2. En kvinna som lärt sig att leva även hon med hans hotelser och bråk då de har ett 12 årigt barn. Det var den fru nr 2 som just den här kvinnan som jag känner skulle hjälpa genom att hon skulle dela sin historia i tingsrätten. Det var därför hon blev hotad till livet, för att hon delade sin historia och sin sanning.

För sanningen är att kvinna nummer 1 fick fly 90 mil för att komma undan mannens hotelser och säkra barndomen för sitt barn. Han hotade med att ta deras gemensamma barn utomlands så hon aldrig mer skulle få träffa sitt barn. Han hotade också att han lätt kunde betala någon från utlandet som skulle döda henne för en billig penning då hade han ju egen vårdnad själv sedan. Detta fick henne att fly 90 mil för att säkra sig själv och sitt barn.

Tänk dig att över en natt få lämna alla dina vänner, din hemstad, din familj och allting du känner för att börja om på en helt ny främmande plats. Och fortfarande känna sig dödshotad.

Men det tar aldrig slut för genom att hon delade sin berättelse sina erfarenheter om honom för tingsrätten när det handlade om vårdnad av en annan son så blev kvinna nummer 1 plötsligt aktuell för att hotas till livet igen.

Vad får en människa att göra så här? Kvinna nummer 1 kan Reiki, har lärt sig Reiki och använder sig av Reiki. Det har hjälpt henne att komma till rätta med den PTSD som skapats genom hans hotelser under många år. För att bli hotad till livet och att ditt barn blir hotat är det tuffaste du kan vara med om.

Kvinna nummer 2 tvingades flytta 50 mil åt andra hållet för att undkomma honom och under deras äktenskap så både slog han och kastade ut henne på gatan flera gånger. Han blev som sagt dömd för olaga hot mot henne tack vare att hon spelade in hans hotelser. Kvinna nummer 1 hade inte dessa moderna mobiler på den tiden och har därför inte kunnat spela in hans hotelser.

Den här mannen vill ha egen vårdnad om deras 12 åriga barn. Han skickar orosanmälningar till sociala som tvingar dem att utreda hela tiden. Men det var också tack vare det som det kommer fram hur han hotat att död mamman och mormor om inte det 12 åriga barnet funnits.

När socialförvaltningen gjort utredningar och talat med sonen så säger han följande till socionomerna: Om inte du fanns säger han till sin 12 åriga son så skulle jag döda både mamma och mormor! Din mamma är en hora! Pappan gör orosanmälningar och ringer sitt barn som är 12 år ( jag har sett chattloggen) upp till 50 gånger per dag under skoltid

Det som är intressant är att mamma nr 2 har ett barn till och har ett mycket bra arbete då hon utbildat sig när hon flyttade från den galna pappan. Pappan arbetar på en restaurang och talar dålig svenska fast han bott i Sverige i över 30 år. Men han har blivit smartare med åren och ser till att inget han säger spelas in längre.

En tvättäkta psykopat skulle jag säga då han helt verkar sakna förmåga att känna medkänsla för andra människor eller någon form av empati. Han hotar, ljuger och påstår saker om dessa 2 kvinnor som inte är sant eller relevant. Dessutom så sköter han inte umgänge utan verkar vara mer intresserad att hota och bråka än att umgås och lära känna sitt barn.

I Sverige är vi så solidariska att det hela tiden blir han sa, hon sa, han sa, hon sa och sedan får kvinnor ingen hjälp.

I 25 år har den här personen hotat, bråkat och involverat 2 kvinnor i vårdnadstvister. Det går inte att göra så mycket i Sverige förens något verkligen händer någon skadas rent fysiskt. Ingen av dem vet när det händer eller om. Sen kan man verkligen fundera hur trygga människor dessa barn blir? När de lever med hotelser och bråk dag efter dag efter dag och år efter år.

Hur mår ett barn som lever i detta konstants? Vilken typ av människor blir de?

Detta är ett exempel där man kan stötta en mamma med barn att inte gå omkring och vara rädd för honom. Att finna glädje i livet och att se de bra stunderna. För sanningen att säga, får man barn med en idiot så får man bära det livslångt.

MediReiki är att vara medmänniska och finnas när andra inte kan hjälpa till, du är en själavårdare när människor ramlar mellan stolarna. För ramla mellan stolarna är det många kvinnor i Sverige som gör varje dag.

Glöm aldrig Fadime och Pela

https://gapf.se/

Kvinnojouren ROKS

https://www.roks.se/kontakta-en-jour/vad-ar-en-kvinnojour

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 − tre =