Kosmiska samtal om psykoser och andligt uutveckling
2023-02-25
Reiki meditation
Varför ska vi meditera?
2023-02-25

Senaste Reikipodden

Här delar jag ett litet Reikitips för dig som känner att du vill hjälpa människor i din omgivning när de ber om det. Du kanske har lite kort om tid då är den här tekniken perfekt att använda sig av. Du kan också använda den på dig själv för att tona inåt en stund och ta en liten time out med MediReiki® och klassisk japansk Reiki.

En mycket effektiv metod jag varmt kan rekommendera. Vi ska aldrig känna att vi är maktlösa det finns alltid något man kan göra då man lärt sig MediReiki® och klassisk japansk Reiki och en av teknikerna delar jag här.

Vill du lära dig MediReiki® och klassisk japansk Reiki är du välkommen att kontakta mig. Du kanske behöver ett samtal med eller vägledning i livet. Då finns jag också tillgänglig för att hjälpa dig med det.

Jag tycker personligen att alla ska lära sig MediReiki® och klassisk japansk Reiki själva för det är den bästa egenvården du någonsin kan göra. Dessutom den billigaste., jag håller sådana priser i MediReiki® och klassisk japansk Reiki för att alla ska ha möjlighet att lära sig.

Vill du kan du följa mig på min MediReiki® sida på instagram.

Du kan också följa mig på MediReiki® kanalen på youtube

Boka Reikikurs 

Boka vägledning beskriv ditt problem så kan jag rekommendera en tjänst

Vad är Reii Ryoho

Lär dig mer om Byosen och att vara i balans

Lyssna på Reikipodden utan reklam

Reiki naturligt helande och mjuk beröring, grund kursboken. Köp den här När du vill lära dig klassisk japansk Reiki det finns flera Reikiböcker jag skrivit.

Comments are closed.