Lär dig mer om Hawayo Takata som tog Reiki Ryoho till väst

Reikipodden fortsätter på nytt forum
2022-07-27
Det stundar nya tider för Reiki Ryoho
2022-07-31
Visa alla

Lär dig mer om Hawayo Takata som tog Reiki Ryoho till väst

På den senaste på Reikipodden kan du lära dig mer om Takatas vision kring Reiki. Hawayo Takata var den amerikanska kvinna som tog Reiki till väst från Japan. Hon var en extremt stark och självständig kvinna som kämpade hårt för att få lära sig Reiki Ryoho. Det började som det gör med många människor att man själv söker hjälp och läkning. En av Takatas Reikimasters hade vävkurser när jag bodde i Västmanland. Tack vare det blev jag bland de första att lära mig Reiki i Sverige. Wanja Twan svenskättling som bodde i Kanada höll kurser i slutet på 80-talet i Sverige och Västmanland.

Phyllis Furumote är barnbarn till Takata och startade Reikialliansen samt lärde ut och delade den Reiki Ryoho hennes mormor lärt henne ända till sin död 31 mars 2019. I podden får du lyssna på en unik artikel som jag fått av Reikialliansen för att hylla Phyllis Furumoto.

Dessa människor, våra lärare och mentorer i Reiki ska vi hylla, tacka och respektera för det är våra lärare som faktiskt gett oss det nya livet som Reiki Ryoho ger oss. En djupare självkännedom, en större energi medvetenhet och en förståelse för mystiken och de universella sanningarna.

I tacksamhet / Gassho

Nu på Reikipodden nya avsnitt söndag den 31 juli

5. Lär dig mer om Takata som tog Reiki till väst

5:2. Phyllis Furumoto´s vision

Inamoto Sensei min lärare och Phyllis Furumoto i Reiki webinar

Tidigare avsnitt på Reikipodden

1.Stöjda någon med Reiki under bröstcancerbehandling

2. Vitt ljus från händerna

3. Anshin Ritsumei den japanska upplysningen

4. Perspektiv på beröring

4-2 Tips hur du hittar meningen med livet

Du lyssnar på Reikipodden här

Comments are closed.