Reiki-vibrationerna
2021-11-02
När du blivit aktiverad
2021-11-02

Här hittar du beskrivning på Reiki Ryoho

För att kunna använda Reiki behöver du en aktivering (initiering)av en lärare. Alla som gått Reiki 3 kan aktivera andra i Reiki. Det kan vara skillnad på den förståelse man har av hur Reiki fungerar som skiljer olika lärare åt. Vi lärare undervisar olika och har olika erfarenheter.

Därför ska du när du väljer lärare välja en person som du känner att ”personkemin” stämmer med, någon som har liknande värderingar som du har. Då kommer din Reikiträning att gå bra och bli mycket roligare. Eftersom du kan använda Reiki på så många olika sätt har du en fördel av att din Reikilärare har förklaringsmodeller som tilltalar dig.

Efter att du fått aktiveringen eller initieringen som det också kallas kommer du omedelbart att känna en värme i kroppen eller pirrningar i händer, armar eller ben. Det är energin, Reiki som strömmar till, du kan nu börja ge Reiki omgående. Ju mer Reiki du ger till dig själv och andra desto mer kommer flödet att öka. Alla känner en påverkan av Reikienergin och blir varma i kroppen av initieringen.

Jag har aldrig varit med om att en initiering misslyckas men alla som ska lära sig Reiki är lite oroliga, för tänk om det inte funkar på mig, tänker de. Hur starkt flöde vi har beror ofta på vad vi bär med oss i våra individuella ryggsäckar.

Mitt i kroppen har vi en kanal av livsenergi som förbinder oss med omvärlden. Genom huvudet förbinds vi med den himmelska energin och genom fötter och underliv med den jordiska. När vi får en Reiki- aktivering expanderar dessa punkter och mer livsenergi börjar strömma in.

Från min bok Reiki naturligt helande och mjuk beröring år 2013

Solkarina Sinnligkunskap®

Boka Reikikurs


Comments are closed.