Vägledd meditation för avslappning och självkännedom
2021-08-27
3 Reikiföreläsningar
2021-08-31

Du kan läsa fysiskt eller på distans. Vill du läsa fysiskt så rekommenderar jag att du ser i kalendern när jag har nästa fysiska kurs alternativt att du mejlar mig. Distanskurser startar hela tiden både enskildt via telefon och via ZOOM i grupper.

Det finns alltså 3 olika sätt du kan lära dig Reiki på.

Vi går alltid igenom övningarna muntligt och när du gjort övningarna går vi igenom muntligt vad du upplevt. På så sätt får du en Reikikurs som är anpassad till dig, ditt liv och dina behov.

Du får under alla mina Reikikurser på distans allstå online alltid inloggning till min Reikiportalen som jag har här där finns meditationer, filmer, tips och inspiration för varje kurssteg du går. När vi går igenom övningarna via telefon så kan du se dem även på inloggningen på Reikiportalen. Du får dessutom tillgång till mina facebookgrupper en för Reiki 1 och 2 och en för Reiki 3 eleverna. Där kan du hitta Reikivänner i hela Sverige och även byta Reiki och få Reiki när du behöver själv.

Jag har också hela tiden Reikiträffar för mina elever som de är välkomna att vara med på och då håller jag ofta en föreläsning om något som kan fördjupa dina kunskaper om Reiki. Du hittar aktuella Reikiträffar i kalendern

Under steg 1 i klassisk japansk Reiki© har vi totalt 3 samtal där du får arbetsövningar av mig att utföra. Vi får också igenom dem tillsammans. Det brukar ta ungefär en månad att lära sig hur du använder klassisk japansk Reiki© och sedan får du ett diplom som steg 1 utövare.

Jag har lång erfarenhet av Reiki ända sedan 1990 och kan därför guida dig och ge dig en förståelse för hur Reiki Ryoho fungerar och hur du optimerar din egen och andras andliga hälsa.

Innan du börjar grundkursen rekommenderar jag alltid att du läser min bok ”Reiki naturligt helande och mjuk beröring”

Om du läser boken innan online-kursen får du en djupare förståelse för Reiki. Många gör också de olika övningarna i boken för att kunna uppleva skillnaden före och efter de lärt sig klassisk japansk Reiki©

Under steg 2 så har vi totalt 4 samtal och träffar online eller via telefon. Vi använder oss då av min bok ”Allt om distansReiki”. Den behöver du inte läsa i förväg och du får förstås även här en inloggning till Reikiportalen med många olika online-kurser.

Andlig hälsa är en inre känsla som ingen kan dela med dig. Du kan fortfarande vara svårt sjuk i den fysiska kroppen och ändå uppleva en andlig hälsa. Vi skapar det genom att förstå och hantera vår egen plats i tillvaron. Vi skapar en inre känsla av sammanhang, mening och riktning i livet som påverkar oss själva och de vi är. En andlig hälsa är att dagligen skapa tillhörighet där du kan få kraft och styrka jag brukar definiera det som att leva i ett kosmiskt flöde. Det vi framför allt upplever är balans och harmoni.

De Reikimetoder jag erbjuder kan alla hjälpa dig att få en andlig hälsa genom att börja uppmärksamma dig själv och din omgivning dagligen med nya förhållningssätt.

Då är du delaktig i ditt liv förutom vad samhället för övrigt kan erbjuda dig.

Vill du lära dig Klassisk japansk Reiki är du välkommen att kontakta mig

Solkarina Sinnligkunskap®

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × ett =