12 chakra och självförverkligande

Fantastiskt att möta öppna människor
2023-08-10
Kristall meditation för att frigöra tung energi
2023-08-13

Under steg 6 i den esoteriska utbildningen till dimensionesmedium gjorde vi en liten repetion från steg 3 Jag spelade in den och du kan lyssna på det här.

På instagram delar jag nästan dagligen tips, råd och erfarenheter i mötet med alla fantastiska och trevliga människor som kommer i min väg. Vi inspirerar varandra.

I helgen pratade vi om att vi faktiskt ibland känner för att dra täcket över huvudet och inte stiga upp. Det finns naturliga förklaringar till varför vi är mer sociala i livet och andra gånger känner vi oss minder sociala. Det hör samman med kundalinis väg genom våra kroppar för att skapa balans.

När du får kundalini rusningar innebär det ofta att du inte lyssnar in dina behov utan trycker tillbaka upplevelser, känslor och tankar. Det kan påverka våra kroppar på ett sätt så människor upplever trötthet, utmattning, förvirring och låg självkänsla. Utan våra kroppar fungerar vi inte i våra vardagliga liv, men vi är inte bara en fysisk kropp utan en andlig människa på jorden också. Den andliga dimensionen av oss glöms ofta bort för den fysiska. Därför blir den här lilla föreläsningen en påminnelse om att inte glömma bort dig själv och tillåta dig själv att göra en djupare inre resa. Det är en del av livet för att kliva ut och vara i full närvaro och medvetenhet.

Utbildningen med de 7 olika stegen

Du kan lyssna på den korta föreläsningen här.

Comments are closed.