Fråge-kväll där jag svarar på frågor från människor i Sverige
2023-10-19
Då kom boken från tryckeriet – äntligen
2023-11-16

Du ser avsnitten här

Jag känner att jag vill skriva några rader om detta då jag på intet sätt arbetar som man visar i programmet. Det är en av anledningarna att jag valt att arbeta efter min egen väg och inte följa strömmen därute. Som ett meddelande jag nyss fick som skriver såhär:

Mixtra med såna krafter i underhållningssyfte känns farligt. Är det sånt som ligger bakom att världen ser ut som den gör just nu tro? Okunskap som bjudit in? Ibland via uppmärksamhetstörstande kändismedium Ja då är det ju av största vikt att vi andra öppnar upp för ljuset. Okänd kvinna

Jag kan bara hålla med Anna LIndmarkers kritik. Men andarnas makt visar på att vem som helst som är psykiskt sjuk faktiskt kan kalla sig medium, utföra healing och ge människor råd. Det är min bransch jag varit i under 33 år, och en bransch jag verkligen inte känner igen mig i överhuvudtaget. Svt speglar baksidan av branschen som finns därute och därför håller jag mig så långt bort jag kan från etablissemanget. Det finns en anledning till att jag inte är med i något förbund varken för medium eller healing, inte heller andliga tidningar, då de fullständigt saknar kvalitetssäkring. Det är fritidsföreningar där man delar ett intresse för det översinnliga och inget annat. Andliga tidningar som är vinstdrivande media företag som vill sälja nummer.

Det är en penning bransch där man mjölkar människor som är sökande på pengar och inget annat. Tyvärr tror alla dessa människor att de har kunskap de fattar inte hur dumma de gör sig själva på tv. När vi förmedlar kunskap till människor och självkännedom så drunknar det i alla mediala linjer och alla sk mediala människor som har gåvan.

Tyvärr så tror människor att jag arbetar på det sättet också men det gör jag verkligen inte. Det är en anledning till att jag har inte mindre än 2 poddar där jag ofta talar om det dimensionella mediumsskapet och etik. Det är också anledningen till att vi skapade kosmiskkunskap.se för att kunna garantera människor en kvalitet i medium, healing och Reiki. Där finns mer än 80 metoder vi tillsammans praktiserar.

Spotify I Apple I Acast Solkarina Sinnligkunskap podd om personlig utveckling och dimensionell kunskap

Spotify I Apple I Acast Kosmiska samtal där jag och ett annat dimensionellt medium granskar det andliga Sverige och ger vår syn på det som förekommer.

Jag började redan 1989 att arbeta som kropps terapeut och medium men känner inte igen mig i de värderingar man förmedlar idag. Jag har genom åren sett människor fara riktigt illa av sk shamaner, healers, häxor och medium i denna smutsiga branch.

Men jag har själv en yrkesetik jag håller hårt på och lär ut till de elever som utbildar sig hos mig. Människans egen inneboende kraft är det viktigaste och att bli självständiga.

Jag ser förstås på programmen andarnas makt på svt play. Den första delen är den katastrof som hela branschen har fullständigt flippat ut, det andra avsnittet lägger en kvinna tarotkort för reportern Anna Lindman. I den läggningen kan man tydligt se att Anna Lindman har en agenda och jag ska därför tolka de kort hon fick i tarot läggningen enligt mitt sätt att tolka tarot.

Sen fortsätter medium att tro att andar svävar omkring hemma hos folk och flyttar på sakerna och i programmet visar man två kvinnor som förlorat sina barn där den enda anser att hennes spädbarn spökar hemma hos henne. Det är så surrealistiskt så jag kan knappt fatta vad jag ser på tv. HAR SVENSKARNA FULLSTÄNDIGT TAPPAT FÖRNUFTET. Helt sjuka antaganden.

Här kommer min tolkning av den läggning som Anna Linder fick

Det kort som ligger som signifikator är översteprästinnan och det säger att det finns något lurt i det hela det finns något falskt ligger till grund för hela läggningen. Det är också 10 svärd som säger att det är en påverkan som kommer utifrån och med kortet som ligger längst ned ser jag inte tydligt. Men 3 bägare säger att det finn sorger involverade i läggningen och de översta kortet syns också dåligt. Men djävulen kommer upp och det antyder att det handlar om ego och att ha rätt. Därför blir min tolkning att Anna inte har ett uppsåt att göra människor rättvisa utan de är ute efter allt det farliga fula och oetiska. Mest troligt har hon själv blivit utsatt och känner sig lurad av någon shaman, healer eller medium vilket inte är konstigt då det finns en uppsjö av dessa profeter. Intentionen med programmet är inte att visa upp en positiv bild utan intentionen är att beskriva det allra värsta i programmet och visst finns det en stor sanning i det. Men jag tror inte att de som deltagit fått veta den sanna intentionen hos svt reporter. De som deltar i programmet riskerar därför att bli ifrågasatta offentligt då svt inte gör det för att synliggöra något bra utan peka på det farliga, något dåligt. Och det tycker jag är bra men jag tycker synd om alla som deltar som inte fått veta det.

Människorna som deltar har därför blivit inlurade i glansen att synas men förstår inte priset de får betala. Fast å andra sidan behöver Sverige och det andliga Sverige också granskas exakt så som man gör i programmet.

I USA krävs mer och mer legitimationer för att arbeta alternativt och ser man på utvecklingen i Sverige så är inte det så förvånande. Därför lyckas svt reporter väldigt bra med att visa den fula sidan.

Journalister är sensationssökande och därför kommer det sällan eller aldrig att bli en balans i det som förmedlas. Hur kan man bevisa och ta på känslor och tankar hos människor?

Personligen tycker jag de lyckas filma och ifrågasätta personer som jag inte känner någon samhörighet med i mitt arbete att lära människor må bra, leva lyckliga, kunna hantera sitt liv och bli starka i sin personliga kraft. Jag har hittills inte sett något av det i programmet, jag kommer att se de andra programmen när de kommer ut. Men jag misstänker de är lika eländiga.

Jag har ett helt annat förhållningssätt till tarot och hur man tolkar tarot när jag lär ut det på min Tarotkurs, känner inte igen mig i tolkningar förhållningssätt att förmedla information eller att tolka kort. Tarotkurs

Så heja, charlataner och människor ska alltid tåla att granskas.

Comments are closed.