Boka klassisk japansk Reiki eller MediReiki®

Positiv psykologi och klassisk japansk Reiki
2021-12-01
Lär känna din inre röst -en arbetsbok i självkännedom
2021-12-15

För närvarande enbart på distans.

Reiki har sitt ursprung från Japan och är en fysisk beröringsmetod för hälsa och välbefinnande. Reiki är erkänt av WHO och praktiseras på sjukhus i bla. USA, Storbritannien och Spanien. Det finns väl dokumenterad forskning på den klassiska japanska Reikin.

Reiki är en djupt avslappnande metod för stressreducering och självkännedom. Här kan du genom beröring bli medveten om hur total avslappning känns och passivt få lösa upp spänningar i kroppen. 

Du får en påfyllning av energi och kan på så sätt stärka kroppens självläkande förmåga. Beröring frigör också vårt ”må bra hormon” oxytocin som höjer vår smärttröskel och ger en långvarig antistresseffekt.   Behandlingen sker liggande på en brits (påklädd) och nedbäddad med kudde och filt. Behandlaren håller händerna stilla på olika positioner på kroppen

Oftast ges Reiki både till fram och baksida på kroppen genom en mjuk beröring. Reiki är en friskvårdsmetod vilket innebär att du kan få Reiki genom din arbetsgivare eller göra avdrag.

​Klassisk japansk Reiki skapar ett meditativt tillstånd där du genom djup avslappning befrämjar hälsan. Reiki är en mjuk handpåläggande beröringsmetod utan biverkningar eller manipulation. Vanligast i världen inom institutioner är att man använder sig av Reiki i eftervård och förebyggande hälsovård.

Forskning på den klassiska japanska Reikin visar att den reducerar smärta, förbättrar mental hälsa, den är bra vid alla typer av stress. I MediReiki® och Klassisk japansk Reiki© är det muntliga samtalet lika läkande som beröringen.

Reiki är en friskvårdsmetod då vi i Sverige inte behandlar utan utövar friskvård för välbefinnandet. En Reikibehandling är vanligtvis 60 minuter.

Solkarina Sinnligkunskap®

Boka Reikibehandling här

Solkarina Sinnligkunskap®

Boka Reikikurs


Comments are closed.