En väg ut från tabletter och ångest

Reiji ho på Reikipodden
2022-11-08
Ny Reikibok: Sov gott med Reiki Ryoho
2022-11-23

Jag vill dela ett mirakel som kan uppstå när eleven är redo och läraren finns där som man brukar säga. Matilda har gett sitt tillstånd att dela denna hennes erfarenhet. Och det handlar inte bara om Reiki och att lära sig klassisk japansk Reiki utan också vilken typ av vägledning Matilda fick i lärandet av KJR. (Klassisk japansk Reiki ). Förståelsen för balans och obalans är viktigt och en viktig ingrediens i lärandet av KJR och har ingen liknelse med antaganden, avläsningar och liknande förutfattade meningar och former. Läkning och det djupa läkandet handlar om att förstå, känslan, skillnaden på när jag är i balans och inte. När människor kan se det och skapa det inom sig själva då skapas också mirakel. Matilda är inte ensam jag har mött många människor genom åren som verkligen fått stora förändringar i sitt liv till det bättre genom att få insikt om Klassisk japansk Reiki.

Så här skriver Matilda:

Finner inga ord för den tacksamheten jag känner efter denna Reiki träff så otroligt fantastiskt och magiskt.

Jag har regelbundet 6 gånger per år Reikiträffar via ZOOM för mina elever och deras elever. ” Solkarina”

Vill dela med mig av en av mina väldigt positiva upplevelser efter Reikin jag lärt mig från dig skriver Matilda och 21 dagars healingen. Jag har ju ätit väldigt starka narkotikaklassade sömntabletter varje dag i över 2 års tid. Och de sömntabletterna får man verkligen inte äta mer än Max 14 dagar i rad för sen blir kroppen beroende och så kan man inte sova utan den.

Jag har ätit den högsta dosen varje kväll i 2,5 års tid, och ofta har jag behövt gå upp på nätterna och fylla på. Nu till det helt magiska! Sen 1,5 månad tillbaka så slutade jag tvärt med denna. Och jag har sovit som en stock! Varje natt! Jag har Inga problem att somna och inte vaknat en endaste gång under nätterna och om man lyssnar på vetenskapen och vad många läkare hävdar så ska detta inte vara fysiskt möjligt. Helt fantastiskt vad Klassisk japansk Reiki kan göra sån skillnad på sån kort tid .

Tack åter igen för den klassiska japanska Reiki jag fått lära mig av dig och alla kurser och meditationer och träffar du håller

Matilda//

Boka Reikikurs & MediReiki.se

Boka vägledning beskriv ditt problem så kan jag rekommendera en tjänst

Vad är Reii Ryoho

Lär dig mer om Byosen och att vara i balans

Reiki naturligt helande och mjuk beröring, grundkursboken. Köp den här

Comments are closed.