Vad är andlighet? Finns det olika andlighet?

Podd: Avsnitt 226: Vad menas med ljuset kommer från norr
2024-05-03
Samtal 169: Vem vill du vara, kan du forma ditt liv?
2024-05-13

Vad är andlighet? Finns det en andlighet eller flera olika andligheter?

Har du tänkt på så mycket olika andliga vägar det finns. En del tror på änglar och andra inte. En del tror på paradiset som en plats dit våra döda väntar på oss andra inte. Andra anser att andlighet är den inre resan vi gör till självkännedom. Ytterligare andra finner sin andlighet i religionerna. Vägarna till vår personliga andlighet är lika många som grenarna på ett träd. Vi är verkligen mångdimensionella vi människor.

Bevis och bevisföring är något statiskt det finns ingen andlighet i det endast vetenskap och vetenskap är inte andlighet. Vetenskap förändras när människan utvecklas. I det statiska gör alla lika och på samma sätt. Det skulle snart bli ett träd utan så många grenar där vi alla satt på samma gren. Bevis är för den osäkra, den som strävar efter att det finns ”en” sanning. Men – stammen på trädet bär alla andra dimensioner och åsikter för var och en av oss bär sin sanning. Vi är präglade av det innehåll som själen består av.

Människan är inte statisk, vi är som lövverket på ett träd med många nyanser och olika sidor, den ena olik den andra. Beroende på vilken gren på trädet du sitter på kommer du att se verkligheten olik andra.

Andlighet har egentligen inga konflikter utan bara olika människors förhållningssätt till sin egen andlighet och det som är viktigt för just dem. Vi utövar vår andlighet så olika. Det kan vi bära med oss och nyfiket utforska varandras andlighet och idéer.

Det finns så mycket symbolik i ett träd med rötterna ned i det okända, vårt undermedvetna. En stadig fysisk stam precis som vi har en kropp. Men själens erfarenheter är olika och då kommer också vår andlighet att uttrycka sig på olika sätt. Och genom allt detta strömmar vår medvetenhet ”anden” som gör dig till du.

Du är ett träd, människan du möter är ett träd – det enda som skiljer er åt är de olika grenarna från vilken ni studerar verkligheten, livet, universum, kosmos.

Solkarina Sinnligkunskap

Dimensionsmedium och esoterisk rådgivare, änglamedium https://solkarina.se/produkt/esoteriskt-radgivare-och-dimensionellt-medium/

Min hemsida: http://www.solkarina.se

Kalenderhttps://solkarina.se/kalender/

Följ mig på Instagram: http://www.instagram.com/solkarina.se

Comments are closed.