Nyckeln till fysiskt och psykiskt välmående på arbetsplatser och i dina anställdas vardag är samtalet som jag kan erbjuda ditt företag

Goda samtal får oss att bli kreativa och påverkar det egna välbefinnandet positivt, så att vi kan växa och se sidor av oss själva som vi annars kanske inte skulle se. Forskning visar också att goda samtal påverkar vår känsla av lycka.

Jag har lång erfarenhet av företagsutveckling i form av friskvårdsarbete. Jag arbetade 1992-1994 som personalansvarig på ett företag med 60 anställda. Där jag varje vecka hade samtal och gav MediReiki®. De anställda fick varje vecka komma till mig för en stund friskvård och samtal.

Har du ett företag med flera anställda i Umeå området så kan jag varmt rekommendera att börja ge samtalstid med din personal. Jag arbetar med motiverande samtal där man får lufta det som ligger och skaver. Jag arbetar också som volontär på Minds självmordslinje.

Den psykiska hälsan hos de anställda kan förebyggas genom att varje vecka ge dem motiverande samtal i kombination med MediReiki® mjuka beröring. Jag har arbetat åt studieförbund, arbetsförmedling och i olika organisationer där jag både utbildat i medveten närvaro och djup avspänning.

Idag är den psykiska ohälsan det största hotet för alla arbetsgivare. Med motiverande, coachande och stödjande samtal i kombination med djup avspänning kan du ge dina anställda en nystart.

Lätta på trycket, tankar och känslor som finns inom dem hjälper dem att bibehålla en psykisk hälsa.

Samtal kan ske fysiskt på plats och alternativt online via ZOOM.

.

Småföretagare

Är du egen företagare och vill ha hjälp att forma ditt eget varumärke, strukturera upp ditt företagande kontakta mig för ett samtal. Jag har hjälpt många småföretagare att hitta gnistan och vägen i sitt företag, Veta vad de ska fokusera på för att stärka sitt varumärke. Jag utbildar terapeuter i Sverige och några av dem kan du hitta här

Jag startade mitt första företag inom hälsa och friskvård 1989 och har sedan dess byggt flera starka varumärken som jag själv använder.