Vad har Reiki Ryoho och dimensionell kunskap gemensamt?

Avsnitt 128: Hur väljer man bland alla Reikimetoder vi talar om skillnader på Reiki och Reiki
2024-04-05
Föreläsningen: Vad har Reiki Ryoho, Nefertiti kosmisk healing för samband med dimensionell kunskap
2024-04-11
Visa alla

Vad har Reiki Ryoho och dimensionell kunskap gemensamt?

Temat för kvällens Reikiträff för mina Reikielever.

Finns det något sammanhang mellan dimensionell kunskap alltså olika dimensioners densitet och Reiki Ryoho. Ikväll kommer jag att ha en föreläsning för mina Reikielever som ska få lära sig mer om skillnaderna på olika healing-metoder som kan ha sitt ursprung ur olika dimensionella världar och Reiki Ryoho. Reiki är ju ett samlingsnamn för Rei= en mystisk/andlig upplevelse och Ki=den livsenergi som genomströmmar vår fysiska kropp och våra viktiga inre organ. Ki kan påverkas av våra känslor och tankar. Beroende på vad man tonar in på så kan det faktiskt vara mer eller mindre Reiki eller ”riktig Reiki som jag kallar det för. I vilket fall är det så intressant att kunna skilja vibrationer åt. Den esoteriska utbildningen till dimensionsmedium har betydligt mer gemensamt med Reiki än vad många känner till.

Allt handlar om balans att mer och mer förstå vad som är balans och vad som inte är det. Det är också andlig hälsa och det är en personlig väg alla måste gå på.

De enda som kan uppgradera sin Reiki är de som fastnat i någon dimensionell verklighet som de har bindningar till. Tonar du in som vi gör med de japanska traditionerna så tänds mer och mer av ditt inre ljus som också lär dig se mer i både det yttre och inre. Det är att expandera medvetandet. Den Reiki jag jobbar med kan lära dig det och det kan också den esoteriska utbildningen till dimensionellt medium. Det finns svar, förklaringar men din sanning kan bara du uppleva när du bli fri bindningar du bär på till olika situationer och när du slutar använda påhittade Reikisymboler som andra kanaliserat ned från någon dimension med sämre densitet. Därför går den inte att uppgradera utan du får av steg 1,2,3 en suverän andlig praktisk att använda dagligen. Reikisystem som lägger till symboler, lägger till uppgraderingar är inte Reiki på det sätt jag ser och upplever Reiki. Därför är synen på Reiki väldigt olika för det sprids och har spridits många myter genom de 100 år Reiki funnits som metod. Naturligtvis är inte Rei eller Ki något nytt. Men grundaren av Reiki Mikao Usui Sensei var den som gjorde förståelsen för Reiki enkel. Händer på ge Reiki händer av sluta ge Reiki när du fördjupar dig i Reiki så gör du det genom att dagligen praktisera och genom det lära mer, uppleva mer, och verkligen se hur det påverkar ditt liv. Det blir spännande ikväll att dela mina erfarenheter av dimensionella världar och sambandet med Reiki och olika healingmetoder

Vad är högre uppvaknande om inte just den kunskapen

Solkarina Sinnligkunskap®

Reikikurs

Reikisidan

Esoterisk rådgivare och dimensionsmedium ( även änglamedium)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 + sex =