Auran blir en magnet när den är full med skräp

Läs-meditation du är du
2024-01-29
Senaste poddarna från kosmiska samtal, 151- 154
2024-02-06
Visa alla

Auran blir en magnet när den är full med skräp

Solkarina Sinnligkunskap®

Som jag skrev tidigare så utmanas vi att förstå vad som är vårt och vad som kommer från det kollektiva medvetandet. Varje dag tänker vi tiotusentals tankar och flera gånger om dagen går vi upp i affekt och påverkas av det vi möter. Det är också energi. Vart tar den då vägen? Ofta kan den ligga kvar i vårt energisystem och i vår aura. Auran kan därför bli seg och tjock som ett smutsigt fönster

. Det gör att vi får svårare att tolka intrycken utifrån och det som kommer inifrån oss själva. Aurastädning bör man därför göra flera gånger per dag. Gör man det regelbundet så kommer intrycken som finns i vårt energisystem att transformeras. Det räcker med att visualisera ett stort Chokurei över hela kroppen och på de ställen på kroppen som känns lite tunga eller spända.

Gör du det ofta så kommer inte gamla intryck att stanna kvar och du kommer att få en känsla av att känna dig friare. Intryck som ligger kvar i vår aura blir en magnet som drar till sig lika vibrationer och lika energi. Varje gång du Chokurei duschar auran så nollställer du dig från de intryck du fått.

Alla människor är högsensitiva det är inte endast några få utvalda som är det.

Skillnaden på dem som lider av det och de som inte lider är att man kan hantera de intryck som kommer utifrån och möter erfarenheterna i det inre. Jag är själv högsensitiv och har varit det hela mitt liv. När jag ska arbeta i Uppsala och kliver av pendeltåget för att gå till hotellet då slås jag av den massa av energi som strålar mot mig från alla människor. Det känns som någon ställt mig i en myrstack.

Jag kan känna det för jag bor i Norrland där det är glesare med människor och mindre intryck.

När jag landar i Umeå och kliver av planet så känner jag hur luften är stor och ren från intryck och fantastiskt att ladda in i energisystemet. Skulle jag inte vara medveten om dessa skillnader då skulle jag med stor säkerhet låta alla intrycken i Uppsala bli en del av mig, jag skulle bli trött och jag skulle ta in massor av tankar och känslor från det kollektiva medvetandet. Det skulle bränna ut mig. Det var exakt det som hände innan jag lärde mig Reiki.

Idag har jag inte det problemet eftersom jag kan hantera intryck.

Jag kan städa min aura och ge mig själv Reiki när det behövs.

Om du städar din aura varje dag flera gånger om dagen, kanske varje gång du går på toaletten då kommer du att känna skillnaden efter några veckor. För mig är det energimedvetenhet. Vi ska inte separera oss från världen vi ska lära oss att vara en del av världen och då måste man lära sig hantera överkänsligheten och ta ansvar för sina intryck. Skyller man på andra så växer man inte. Men ibland kan man behöva ta lite time out från intrycken i den yttre världen.

Prova att ge dig själv Reiki i 15 minuter och verkligen gå in och andas med i Reikiflödet. Sedan går du till facebook och skrollar alla händelser. Då – kommer du att känna vad jag menar med intryck.

OBS! Inga alternativa eller komplementära metoder ska användas istället för traditionell vård, man ska inte experimentera med människor. Om du inte vet vad du gör så låt bli. Men – prata direkt  med problemet, det kan du alltid göra.

Här hittar du beskrivning på Reiki Ryoho

Solkarina Sinnligkunskap®

Boka Reikikurs


Comments are closed.