En fin helg med Nefertiti kosmisk healing® läs mer om elevers erfarenheter

Nu är ufo boken färdig att börja beställas
2023-09-29
Nyfiken på det dimensionella mediumskapet?
2023-10-03
Visa alla

En fin helg med Nefertiti kosmisk healing® läs mer om elevers erfarenheter

Så säger deltagarna efter vår fantastiska helg med Nefertiti kosmisk healing® där deltagarna lärt sig inte mindre än 7 olika healingmetoder för andligt uppvaknande.

Hej och tusen tack för en helt otrolig helg.

Det har varit en helg med många insikter, och lärdomar från alla deltagare. Det är så otroligt värdefullt. Jag har lärt mig jättemycket om mig själv. Både på insidan, utsidan, uppifrån och nerifrån.

Lärarens roll har varit helt otroligt. Väldigt pedagogisk och ödmjukt. Jag vill använda mina kunskaper på andra, samt inspirera till eget växande

Jag rekommenderar absolut kursen. Jag anser att det här är en del av den personliga utvecklingen, som jag brinner starkt för. Personlig utveckling behöver alla. Så ja…alla skulle behöva denna kurs

Tusen tack för denna helg/ Maria

Tack för ännu en fantastisk kurshelg.

Jag blir alltid lika förvånad över hur det enkla och tydlig upplägget i kursen har sån djupgående effekt på mig. Älskar samtalen och delningarna i gruppen, det är så mycket som kommer fram som var och en frågar om men som vi alla får så stor hjälp av.

Jag lärde mig en enkel men djupgående och effektiv healingmetod som jag kommer att kunna lägga till i min verktygslåda och använda i många olika sammanhang. Det är en metod som känns verkligt användbar just för att den har så många inriktningar utifrån samma grund. 

Lärarens roll är jätteviktigt och det känns otroligt tryggt att bli guidad av dig Solkarina. Du är tydlig och öppen för allas frågor. Jag imponeras av att du alltid har en synvinkel även om du inte alltid har ”rätt svar”. Det finns ju inga rätta svar egentligen men du ger alltid något som man kan fundera vidare på och fördjupa kunskapen och förståelsen för ämnet.

Jag valde ju att gå den här kursen för att jag vill gå en annan kurs senare och denna var en önskad förkunskap. Så jag hade inte förväntat mig att blir så inspirerad att använda de här nya kunskaperna jag fått. Men jag känner att jag kommer att få stor nytta av detta först och främst för mig själv i min egen utveckling men också för att hjälpa andra. 

Jag vill verkligen rekommendera den här kursen för andra därför att den är lätt att ta till sig, hjälper både personlig och andlig utveckling. Du får större förståelse fr dig själv och hur allting hänger ihop och jag tycker också man får en djupare kontakt med Universum och de stora krafterna i tillvaron.

Hälsar Anna S

Tack för en fantastisk helg.

Kursen var så mycket mer än jag hade förväntat mig. Jag fick syn på viktiga aspekter av mig själv som jag inte sett tidigare, jag fick en djupare förståelse för en del processer jag går igenom. Jag fick lära känna nya delar av mig själv och verkligheten. En del kunskap jag snuddat vid tidigare fördjupades för mig i den här kursen. Guidningen genom hela kursen var fantastisk, allt var väldigt klart och tydligt, tempot var perfekt. Man får lov att ställa vilka frågor som helst och dela med sig av så mycket man vill. Jag ska nu smälta det här och fortsätta jobba med mig själv med de verktyg jag fått och snart börja öva på andra runt omkring mig, jag tror att det här kan hjälpa många. Jag kan varmt rekommendera kursen till alla som känner sig det minsta dragna till den. Även om man bara vill använda sig av kunskapen för att hitta och läka sig själv. Jessica

Min upplevelse av kursen var att det var mycket tid för egen läkning och healing samt att få djupdyka i sig själv. Upplevde att jag fick en stark närvaro i kroppen som är och var helt magisk. Är också väldigt tacksam för alla fina initieringar jag fick. Det jag lärde mig som jag tar med mig var det starka tillvägagångssättet att öppna heligt rum på samt att bjuda in änglar, gudinnor, uppstigna mästare, galaktiska guider och själsgrupperna och låta dom göra healingen. Detta kommer jag fortsätta med dagligen och ser fram emot att ge detta till andra också. Jag tycker Solkarina guidade kursen väldigt bra och metodiskt. Allting kom steg för steg i perfekt ordning och där hon förklarade de olika momenten på ett enkelt och lätt förståeligt sätt.   Jag kommer att använda Nefertiti kosmisk healing® i mitt vardagliga liv för att främst stärka kontakten med det kosmiska flödet, och till de fantastiska varelserna, men jag ser också fram emot att få ge Nefertiti kosmisk healing® till andra framöver.

Jag skulle verkligen rekommendera kursen till andra. Upplever att man får med sig många kraftfulla verktyg som man har stor nytta av i sin personliga utveckling.  

Matilda

Jag upplever under tid min egen utveckling esoteriskt i och med vad jag upplever under kurser och också hur jag utvecklas i min egen personliga utveckling. Hur livet blir enklare och klarare och hela jag är mer harmonisk. Jag kan lättare se och släppa oviktiga tankar och händelser. Jag ser klarare vad jag kan använda till klienter och också en guidning till mig själv vilka bitar jag ska gå vidare att arbeta med. Samt med vilka guide jag ska närma mig för fortsatt kontakt och guidning.  Självklart rekommenderar jag kursen, jag rekommenderar alla dina kurser!  Kramar Carina 🙂 

Hej Solkarina!

Tack så mycket för den fina kurshelgen, den var givande på olika sätt, man vill lära sig och veta mera.  Fått en del starka upplevelser, nya insikter som t ex att sitt andliga team är lika med sin själsgrupp som för mig betyder mycket, det är som en pusselbit faller på plats, man känner ett växande i sin utveckling. Jag tycker också att du har lagt upp kursen väldigt bra och du är väldigt bra på att lära ut. Du förklarar bra så att man förstår.  Dom här nya kunskaperna har jag stor nytta av som att göra själsåtervinning så att man blir mer hel och kan bättre gå  vidare i sin utveckling. Ta hjälp av NKH för sitt läkande på olika plan, den healing känns kraftfull. Nu kommer jag också arbeta mer med  min själsgrupp som jag har stark kontakt med, mera på ett medvetet sätt om man kan säga så. Sen tycker jag det känns roligt att  kunna känna vilken guide, av dessa ljusvarelserna, som kommer och ställer sig vid mig och t ex ger healing.  Och det kommer jag att utveckla mer, så att det blir starkare urskiljning på vilken guide som kommer till en, genom  att arbeta med dessa ljusvarelserna. Jag kan verkligen rekommendera den här kursen för andra. Man har stor nytta av den för sitt välmående och läkande på olika plan. Man blir mera hel och kan lättare komma vidare i sin utveckling.

Tack Solkarina! Hälsningar Prema

Jag tycker mycket om att du har så mycket kunskaper och erfarenheter i grunden till det du lär ut och är förankrat i den bästa kunskapen som jag vet. Teori blandat med praktik. Då vet man vad man pratar om. Det är också jättebra att du påpekar att detta är min tro och min syn och mina kunskaper. Det gör att människor själva kan välja vad de står i kunskapen. Det är så jag själv lär ut. Då kan man nå alla där dom står, med både teori och praktik. De kan ta vad de behöver och vill ha. Det är så man lär sig på riktigt. Mycket bra med öppenheten och transparens där får du full pott från mig.  🌟🌟🌟🌟🌟 5 stjärnor av 5

Anna D.

 Mycket känns spontant rätt och går rakt in. Annat ställer tidigare föreställningar mot väggen och skapar nya frågor.  Att jag kan koppla in mig på en värld jag längtat efter och vill utforska mer. En värd där också jag är en del – och som jag kan och behöver utforska för att få bitarna att falla på plats. Inte för att jag behöver få allting tillrättalagt, utan för att hitta hem till mig själv och förstå vem jag är. 

Solkarina var inkännande och intuitiv för vad som händer i gruppen och med individerna. 

Nyttan jag kommer att ha är:  Läka känslomässiga sår, läka min historia, släppa rädsla. Kanske vägen leder mig någonstans. Nya möten, i denna värld eller någon annan. Vad jag ska göra ligger bakom nästa kurva. Vem vet hur det ser ut där. 

Tack för en fin helg och bra kurs.

Kristina

Min spontana upplevelse av kursen är att den är värdefull och fylld med kraft. Att få ta del av denna kraft så fort och intensivt var inget jag hade förväntat mig i mitt lärande. Ofta tror man allt ska vara så svårt och det känns skönt att detta var lätt. Naturligtvis fanns det mycket tunga känslor att bearbeta men man fick verktyg att hantera och arbeta igenom allt.

Det är mycket som kan skrivas om hur jag ser på lärarens roll men huvudsaken för mig är att jag tar med mig så otroligt mycket tacksamhet från denna kurs. Jag har en nyfunnen beundran för själsgruppen, änglarna, galaktiska guiderna och de uppstigna mästarna.

Lärarens roll är nästan avgörande för denna kurs enligt min åsikt. Detta är absolut inget enkelt material att ta in och det behövs en person som kan guida och ge svar på alla frågor samtidigt som den uppmanar till fler frågor i lärandet.

Huvudsaken för mig är vad man  bidrar med till människans helande och utveckling. Detta är bland det mest osjälviska man kan göra för sig själv för att senare sprida det vidare och det är en fantastisk vetskap att ha.

Finns ingen tvekan att jag skulle rekommendera kursen för andra. Man måste uppleva kursen själv för att förstå vad detta gör för mänskligheten och helandet. Personligen har vi alla en väg att gå och många verktyg får man i denna kurs för att styra sig in på rätt kurs. Tycker även priset var mycket rimligt med tanke på vad man får!

Vet inte hur jag ska tacka dig för denna helg. Du har fått mig att inse det jag sökt de senaste två åren på bara en helg. Vilket otroligt verktyg du har fått ta fram och sån tur vi har att få ta del av den och använda det i våran utveckling.

Jag glömde nämna under vår kurs att innan jag hade min dröm där jag såg dig läste jag tarotkort ofta. Det största budskapet jag fått upp under året är att jag kommer samla på mig väldigt mycket kunskap.Det andra budskapet har varit att jag kommer träffa en mästare/lärare som kommer lära mig unik visdom som ska initiera mig intill lärandet. Denna professor skulle jag träffa 2023 runt höst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 + 6 =