Shamballas ljus den vänliga vägen januari 2024

Chakraresa och meditation med Solkarina
2024-01-26
Läs-meditation du är du
2024-01-29
Visa alla

Shamballas ljus den vänliga vägen januari 2024

Läs mer om ZOOM kursen här Nästa kurs är den 8-9 juni 2024

Jag är fullkomligt uppfylld av både aktning och beundran – hur kan man bli en så fantastisk lärare? En annan kan ju bara drömma om och hoppas på att bli en lika stor källa till inspiration till sina egna elever en gång. Att ha närvaron av en lärare som du i mitt liv betyder så mycket för mig!!♥️ Jag ville bara säga det först!

Jag saknar fortfarande ord för att beskriva mina känslor, tankar och upplevelser av Shamballas ljus i helgen! Jag tror egentligen inte att Shamballa är någonting som ska beskrivas eller som ens går att beskriva. Inget språk i världen är så rikt på ord och nyanser av ord att det går att beskriva Shamballa och upplevelserna av Shamballa utan att framställa allt som platt. Shamballa måste upplevas!

Jag har väldigt få saker i mitt liv som verkligen är heliga för mig, saker som liksom bara är mina och som kan få mitt hjärta att expandera oändligt av all den kärlek som bara väller fram. Min Reiki är en av de heliga sakerna. Det Shamballa väckte i mig blev ytterligare en. Shamballa är mitt innersta centrum och när jag färdades dit första gången så kände jag intensivt att jag hittat mitt sedan länge försvunna hem och mitt sedan länge förlorade jag. På Shamballa kan jag inte vara mer hemma eller mer i mitten av mig själv. Att komma till Shamballa var som att hitta ett hemligt gömställe dit jag kan gå när som helst för att bada i ljus och sanning helt utan begränsningar.

Jag fick under kursen ovärderliga verktyg att använda för resten av mitt liv, aha-upplevelser om alltings beskaffenhet samt viktiga kunskaper och insikter om mig själv. Jag tar varje given stund att fortsätta utforska Shamballa och jag somnar där varje kväll! Jag som Reikimaster fick dessutom en greppbar och verklig förståelse för det faktum att Reiki är ljus och jag fick även förstått att det finns en koppling mellan Reikins rötter i Pure Land Buddhismen och Shamballa. Detta var för mig ovärderligt och jag rekommenderar också alla Reikiutövare att gå Shamballas ljus för ökad insikt och förståelse av ljus och flöde!

Shamballas ljus för högre uppvaknande är MAGISK och jag trodde aldrig att man på riktigt skulle kunna bli hög på ljus –  men där tog jag fel!

Det var definitivt inte sista gången jag deltog på en Shamballas ljus-kurs! Solkarinas utbildningar är beroendeframkallande och jag försöker tygla mig själv och landa i att jag inte kan vidareutbilda mig i hela kursutbudet samtidigt. Tack till alla som var med och TACK fina Solkarina – inte bara för i helgen utan för allt du erbjuder oss!♥️

// Stephanie

Jag hade ganska höga förväntningar och de uppfylldes och jag såg fram emot en helg med personlig och andlig utveckling och det fick jag med råge 😊 Kursen gav mig verktyg och insikt i hur jag kan arbeta vidare med min personliga och andliga utveckling. Jag fick bekräftelse på mina upplevelser och att jag inte ska krångla till det och lägga krokben på mig själv. Att gå inåt och jobba med ljuset och energier gav mig mod och kraft. Solkarina är en god lyssnare, tydlig och pedagogisk. Veronica

Min förmåga räcker inte, tyvärr, att beskriva Shamballa-kursen i ord och de ”ljusa och varma” känslor jag fortfarande har efter kursen. 

Enkelt uttryckt kan jag beskriva det som livet innan kursen och livet efter…

Pedagogiskt upplagd, intressant och spännande kurs som jag rekommenderar alla att delta i. Tålmodigt, kunnig och med kärlek omfamnade Solkarina var och en i gruppen, förmedlade den fantastiska kunskapen om Shamballas ljus som hon besitter samtidigt som hon under hela kursen såg till att alla följde med i undervisningen. Mina och mina kurs kamraters frågor och funderingar blev besvarade, förklarade och bekräftade. Kursen gav insikter och öppnade nya, egentligen oändliga möjligheter. Jag är glad för verktygen som jag kommer att nyttja resten av livet. Bland mycket, mycket annat lärde vi oss, att ”vandra i Shamballas ljus” som är ett underbart sätt att ”vandra” på. 

– Tack Solkarina. Anna-Maria

Tack för en oerhört omfamnande helg! 🤍  Jag ser på kursen som en möjlighet att upptäcka sin inre värld, i vad som är en trygg och hållande miljö. Det ges ett oändligt utrymme att expandera och samtidigt få vila i den processen. Kursen gav mig en trygghet och inre styrka. Genom att bli guidad i Shamballas ljus, fann jag en ökad tillit och förståelse för mig själv och mina förmågor. Tack! 

Solkarina utstrålar ett oerhört lugn och delar varmt med sig av sin djupa kunskap. Hon talar passionerat utifrån sina erfarenheter, med en ödmjukhet inför att vi alla bär på vår subjektiva sanning. Hennes sätt att undervisa är lättförståeligt då hon förklarar grundligt och kontinuerligt uppmuntrar till frågeställningar. 

Jag älskar kursen Shamballas ljus. Kursen är utformad på ett mycket effektivt och otroligt spännande sätt. Jag har aldrig tidigare under någon utbildning varit med om sådana riktigt fantastiska upplevelser som hos Solkarina under Shamballas två ljusdagar. Jag är så hjärtligt tacksam för dig Solkarina, att du förmedlar väldigt pedagogiskt, själsligt och generöst det du vet och det du kan. Elvira

Inför kursen Shamballas Ljus, så var mina förväntningar skyhöga och efter kursslut så var alla mina förväntningar mer än infriade! Du är otroligt kunnig och suverän på att lära ut dina erfarenheter, tekniker och tips på ett intressant och lätt sätt, allt du lär ut är lätt att ta till sig. Jag tycker också mycket om att det ibland blir ännu mer fördjupningar i vissa delen av ämnet när någon kursdeltagare ställer frågor.  Efter kursen gick jag på moln. Jag kunde känna hur jag var full av ljus och att vibrationen i kroppen höjts. Jag kände mig glad och tillfreds mentalt! Idag behöver jag bara tänka ordet ”Shamballas Ljus” så höjs vibrationerna i kroppen, det börjar även pirra i kroppen och en värme, ett lugn och en trygghet sprider sig i kropp och sinne!  Tack för en underbar helg! Allt gott! Maria 

Hej och tack för en ljusgivande Shamballa kurs! Jag uppskattar verkligen ditt sätt att undervisa. Jag känner mig välkommen och jag uppskattar att det är ’högt i tak’, och att du är tydlig med att det inte finns några dumma frågor. Det gör att alla elever oavsett bakgrund kan blomma på sitt eget unika sätt på varje utbildningstillfälle. Egentligen är jag förvånad att jag tycker om digital undervisning som på något märkligt sätt ändå känns fysisk! Shamballas ljus och energier vill jag ta med i min vardag framöver tillsammans med andra verktyg jag fått av dig.  Det blir väldigt mycket information under en helg och att få möjligheten att få höra kursen igen på den digitala kursgården är mycket värdefullt! Jag ser fram emot en fortsatt spännande livsresa!

Elaine 

Tack så jättemycket ! Jag har aldrig varit med om något liknande så spännande. Så underbart, vilka upplevelser!!! Jag kände mig som medium… 😆

Jag vet inte vart jag ska börja. Jag har inte ord.. Det är en bredare kurs än vad jag hade förställt mig. Nu känns det som om jag kan kasta allt annat som jag har för mig åt sidan.  Här får jag allt. Från healing och läkning till utforskandet av världar. Det finns så mycket att upptäcka att jag nästan blir lite överväldigad. Och finalen var ju Shean! Fick så mycket till mig som jag inte skulle kunnat fantisera ihop (det är ju min rädsla, att jag hittar på allt själv). Var tvungen att ringa en spirituell väninna o berätta. Då fick hon upp en bild på Shean, så som de andra beskrivit honom. Själv så förminde jag bara konturerna.

Vi fick så otroligt många verktyg, vilken gåva! Nu gäller det bara att komma ihåg alla och använda dem regelbundet. Du är otroligt professionell som lärare.  Du har en struktur, och bygger på olika moment hela tiden. Vi upprepar tills vi kan, och går sedan vidare i svårighetsgrad.  Och sen har vi en kurs att upprepa allt på din hemsida. Mycket bra uppläggning! Du ser alla och ger en trygghet med din oändliga kunskap.

Tusen tack!  Cecilia

Det här är en kurs för alla och som vill få kunskap och känna på höga ljusa vibrationer. Shamballa är en plats som inte går att beskriva fullt ut utan ska upplevas och det får man på den här kursen. Dels genom Solkarinas fina engagemang och kunskap att leda och förklara allt som sker och frågor man har. Det här är en kurs som jag tar med mig för resten av mitt liv. Jag har fått nycklar och redskap att använda för min personliga utveckling. En magisk resa som slår allt!
Tack Solkarina 💗
Anita

Tack för en härlig helg i ljuset. Shamballa kursen är en upptäcktsresa i vårt inre. Med en reseledare Solkarina som har ett stort hjärta för var och en och gedigen kunskap få besitter. En kurs fylld av insikter och varma samtal. För mig blev det en ny upptäcktsresa, fastän jag gick den för andra gången. En resa jag gärna gör om. Det jag bär med mig är att vad som än händer eller vart jag än befinner mig, har jag alltid min Shamballa med mig.Varmaste tack. Monica 


Jag tycker mycket om kursen och kursupplägget. Hela helgen har varit fín och ljus med många fantastiska möten och insikter. Jag har lärt mig mycket bland annat om hur jag hittar på Shamballa och hur jag läser i Mästarbibliotekets böcker. Solkarina har guidat oss elever på bästa sätt och svarat på frågor och förklarat. Det har varit en toppenfin, ljus och energigivande helg.

Yvonne

Jag tycker du och din kunskap är helt fantastisk, den förtrollar verkligen och skapar ett beroende av att veta mer, lära känna sig själv mer. ❤️ Jag tycker Shamballa var bra innehållsmässigt, du gick igenom det som beskrevs till kursen. Du som lärare är väldigt duktig på att berätta och förklara så alla förstår. Jag är så tacksam att ha hittat till dig! ❤️ 😄

Lotta

Shamballa är en underbar kurs där jag lärt mig fler verktyg att hämta ljus och roligt att bli undervisad av ljusvarelser. Du är den bästa läraren som förstår, lyssnar och har så mycket kunskap att förmedla till världen.  Kristin

Shamballa

Jag hade länge sett fram emot att gå kursen. I de andra kurserna har jag gått för Solkarina så har vi fått besökt Shamballa. Då vi har provat på det så har det varit jättebra det var det väldigt sköna energier och jag har trivts. Jag har länge velat gå kursen men av olika anledningar så har det inte blivit av men nu så var det äntligen dags. Jag hade hade verkligen sett fram så mycket av kursen så jag hade väldigt höga förväntningar. 

Jag vet att flera talat mycket väl om kursen och även Solkarina. Eftersom jag hade testat på lite innan och besökt Shamballa själv.  Teknikerna vi har fått från Solkarina så hade jag hittat en plats själv att samla min energi på  och få healing och det  var i trädgården. Underskatta energier och en värld jag inte knappt vill lämna.  I mitt liv haft många utmaningar men när vi fick gå kursen så känner jag att jag har fått ännu mer verktyg och ännu mer kunna utforska. Det känns som en helt ny värld öppnade sig för mig och på något sätt som att komma ”hem.”  När jag hade som tuffaste i mitt liv här under som gått, så använder jag Shamballas ljus och  energin jättemycket. Jag la mig till exempel i  Shamballas trädgård varje natt för att samla kraft och få healing. Förra året var det  så var det så enormt tufft av olika anledningar och att använda Shamballas öjus kan man säga att jag ”överlevde” i alla utmaningar jag utsattes för. Ja älskar Shamballa energierna och älskar att vara där.  Jag känner att jag verkligen kan ha användning för teknikerna och kursen. Jag ser faktiskt fram mot och själv besöka, undersöka och hämta energier. Att även kunna gå  en Shamballa kurs till. För om jag verkligen skulle rekommendera att gå en kurs så skulle jag verkligen rekommendera den här .

Shamballa  får man en annan  förståelse för dig själv och verktyg.  Man möter på också i sina egna i egna utmaningar och det kan vara ganska tufft men ändå så befriande. Och Solkarina är verkligen en jättebra  lärare som verkligen bryr sig om, handleder och ser alla elever så jag kan varmt rekommendera denna kurs om man vill utforska mer av sig själv, användbara tekniker och underbara energier och healing.  Ulrika

Mera som är sagt om kursen

Comments are closed.