1: Hyakuten Inamoto Sensei founder of Komyo ReikiDo: first talk

Reikimaster träff för Reiki 3 i klassisk japansk Reiki
2022-08-09
2: Hyakuten Inamoto Sensei founder of Komyo ReikiDo: second talk
2022-08-17
Visa alla

1: Hyakuten Inamoto Sensei founder of Komyo ReikiDo: first talk

Den första av flera samtal med Hyakuten Inamoto Sensei som är Pure land Buddhist och bor i Kyoto i Japan och är grundaren av Komyo ReikiDo®

Här berättar han vad Reiki är och vad Reiki Ryoho är. Du får lära dig mer om Mikao Usui Sensei Grundaren av Reiki som firar 100 år i år. Han berättar mer om Reiki Ryoho och om Reikiberget vi använder oss av i Komyo ReikiDo® för att beskriva livsvägen och meningen.

Samtalet är på engelska

Han delar viktig information tycker jag om vad som är Reiki Ryoho och inte. Där han talar om Holifire Reiki och Karuna Reiki som inte är Reiki Rýoho eftersom det är moderna påhitt. Många människor tror de lär sig Reiki och får en anknytning till den Japanska delen av Reiki trots att de får en västerländsk påhittad variant. Varför det är så talar Inamoto Sensei om i den här filmen.

Vill du veta mer om Reiki, dess ursprung och syfte ska du lyssna på det här Reikisamtalet som är mycket inspirerande då han som person är inspirerande. Vill du sedan lära dig ”äkta” japansk Reiki istället för new age varianter är du välkommen att kontakta mig.

Komyo ReikiDo® hålls enbart fysiskt. Och du blir medlem i ett internationellt nätverk av Reiki Ryoho utövare.

Läs mer om Komyo ReikiDo

Kontakta mig för att boka Reikikurs

Vill du lära dig Reiki eller gå om Reikikurs för mig? Kontakta mig här

Lär dig klassisk japansk Reiki på distans med personlig utbildning

Digitala kursgården

Comments are closed.