Reiki meditation
Daglig praktik för att växa som människa
2023-01-13
Vinster i att läsa Reiki 1 på distans med muntlig utbildning
2023-02-01

Du kan följa mina live-sändningar här http://www.instagram.com/solkarina.se

Alla människor har en unik egenskap som bor inom dem och det är deras personliga kall. Du kan lyssna här när jag berättar mer på min instagram som också ligger på min youtube kanal hur jag ser på det

När du lär dig Reiki av mig kommer du att få mycket fokus på ditt eget universum, den du är och vad som finns inom dig. Hela konsten att läka sig själv handlar om att se sitt eget universum. För det finns många egenskaper vi kan lära oss mer om oss själva genom att möta.

Idag talar jag om universum och hur jag ser på universum inom människan. Ett kort samtal med skillnaden på vad är ett universum i det stora kosmos. Varför jag alltid talar om kosmos flöde och inte universum

Det finns en massa olika metoder och tekniker jag använder mig av för att lära människor skillnaden på sig själv och andra. Vi kan bara utvecklas när vi har vår mentala tanke i balans med vårt hjärta. Därför gjorde jag en live-sändning på instagram för att belysa detta och ge lite tips hur man kan praktisera det i sitt vanliga liv.

Vi kan bara se världen genom våra egna ögon och aldrig genom någon annans. Det blir ganska självklart när man förstår skillnaden på kosmos och universum.

Det går bra att mejla mig för att ställa frågor som jag spar och tar upp vid tillfälle. Min erfarenhet är att det bästa är att ha en dialog att du bokar in en tid med mig så vi noggrant kan gå igenom dina tankar och känslor. Envägs kommunikation som det blir genom poddar, och instagram kan väcka tankar inom en och frågetecken också förstås. Desto viktigare blir det att reda ut det för din egen skull så du förstår för om du inte förstår kommer du att vara själsligt begränsad att se helheten i ditt eget universum.

Jag önskar dig en fin lördag

Solkarina Sinnligkunskap®

Boka Reikikurs MediReiki.se

Boka vägledning beskriv ditt problem så kan jag rekommendera en tjänst

Vad är Reii Ryoho

Lär dig mer om Byosen och att vara i balans

Reiki naturligt helande och mjuk beröring, grund kursboken. Köp den här

Comments are closed.