Vinster i att läsa Reiki 1 på distans med muntlig utbildning

Du är ett helt universum
2023-01-14
Reiki meditation
Meditation: Väck ljuset i ditt hjärta
2023-02-10
Visa alla

Vinster i att läsa Reiki 1 på distans med muntlig utbildning

Här är en beskrivning av utbildningen i Reikigrunds. När jag utbildar i Reiki är detta resultatet som blir efter en månad med övningar och 3 samtal med mig.

Utvärdering Reiki 1, grundkurs

Att gå Reiki 1 har hjälpt mig att få en djupare kontakt med mig själv. Att skifta fokus från att vara till största delen i huvudet, till att nu vilja vara mer i hjärtat. För mig har Reiki 1 varit som en personlig utvecklingsresa och mental träning. Det har gjort att jag börjat arbeta mer med vad mina känslor har för budskap och om dem är mina eller andras.

Reiki har också hjälpt mig att få svar på flera utav dem frågorna jag önskat få svar på. Vad jag vill, vart jag är på väg? och hitta tillbaka till gamla intressen som alltid tidigare känts viktiga för mitt välmående och hälsa, men som längs vägen tappats bort. Det fina är att Reikin har hjälpt mig att genom den ökade kontakten med mig själv, kunnat besvara mina egna frågor. Än att söka svaren utanför mig och hos andra. Ett starkare självförtroende har kunnat växa fram av att ställa fler frågor om vad som känns rätt för just mig? och vad som är bäst för mig? Inte vad som är bäst för andra i första led.

Reiki 1 har också gjort att jag uppmärksammat vilka känslor och tankar som är majoritet i mitt inre. Att se hur stor påverkan mina känslor har på den fysiska kroppen, samt att jag behöver träna på att inte tillåta andra människor att dränera mig och känna att den makten har jag. Än att som tidigare känt att människor ”tagit” energi, vilket satt mig i en maktlös position.

Slutligen har Reikin också väckt ett intresse hos mig att bli en friare människa, leva mer i nuet och njuta mer. Inte vara så strikt och hård emot mig själv och så prestationsinriktad. Utan finna en bättre balans och våga gå en ny väg i livet. Lyssna mer på hjärtat och att livet inte längre är något jag ska avnjuta längre fram, utan något jag vill ta del av mer här och nu.

Tack Solkarina för rekommendation att gå din grundkurs i Reiki 1. Reiki är ett fantastiskt redskap för att utveckla mig själv ännu mer som person.

Med vänlig hälsning,

Victoria

Så säger Adisa:

Kursen var väldigt givande för mig. Under denna månad som jag har lärt mig Reiki steg 1 har jag nästan förvandlas till en lugnare person som är mer mentalt närvarande i livet och mig själv.  Jag känner att jag kan vandra på jorden och lukta på blommorna utan att behöva stressa mig igenom livet. Det är en gåva som jag skulle önska alla människor på jorden får ta del av. Jag sover bättre, jag är mer fokuserad och inte uppe i huvudet så mycket som innan Reiki. Reiki har sänkt mig förmågan att se hopp och möjlighet, redan efter en månad. Tänk vad spännande och trivsamt resten av livet kan bli med Reiki. Mina samtal med Solkarina har varit väldigt givande. Samtalen var för mig ett stort plus då Solkarina hjälpte mig att knyta ihop säcken och vidga min förståelse. Det är under samtalen som jag fick till mig relevant information så jag kunde förstå min inlärning om Reiki bättre. Det kändes som att allt sådant som jag behöver veta kom det fram information om. Allting var verkligen spännande och lärorikt under samtalen. Jag är jätte tacksam för att ha blivit lärd Reiki av en person som är helt perfekt för det jobbet, tack så mycket! 

Kursen var väldigt givande för mig. Under denna månad som jag har lärt mig Reiki steg 1 har jag nästan förvandlas till en lugnare person som är mer mentalt närvarande i livet och mig själv.  Jag känner att jag kan vandra på jorden och lukta på blommorna utan att behöva stressa mig igenom livet. Det är en gåva som jag skulle önska alla människor på jorden får ta del av. Jag sover bättre, jag är mer fokuserad och inte uppe i huvudet så mycket som innan Reiki. Reiki har sänkt mig förmågan att se hopp och möjlighet, redan efter en månad. Tänk vad spännande och trivsamt resten av livet kan bli med Reiki. Mina samtal med Solkarina har varit väldigt givande. Samtalen var för mig ett stort plus då Solkarina hjälpte mig att knyta ihop säcken och vidga min förståelse. Det är under samtalen som jag fick till mig relevant information så jag kunde förstå min inlärning om Reiki bättre. Det kändes som att allt sådant som jag behöver veta kom det fram information om. Allting var verkligen spännande och lärorikt under samtalen. Jag är jätte tacksam för att ha blivit lärd Reiki av en person som är helt perfekt för det jobbet, tack så mycket!

Solkarina Sinnligkunskap®

Boka Reikikurs MediReiki.se

Boka vägledning beskriv ditt problem så kan jag rekommendera en tjänst

Vad är Reii Ryoho

Lär dig mer om Byosen och att vara i balans

Reiki naturligt helande och mjuk beröring, grund kursboken. Köp den här

1 Comment

  1. […] Läs mer vad en elev säger […]