Kvinnligt, manligt, feminint, maskulint, inre och yttre balans
2024-01-10
Vad är ett dimensionellt medium?
2024-01-15

Finns där poddar finns överallt att lyssna på
Tid: 2 timmar och 14 minuter
*Botekonst
*Läkande
*Reiki Ryoho
*Nefertiti kosmisk healing
*Andlig healing
*Shamansk healing
*Spiritualistisk healing
*Erfarenheter


Reaktioner på Healing-special podden är viktig då människor har ganska många förutfattade meningar om vad healing eller Reiki är. Den här kvinnan är ett exempel på det. Vi väljer ALLTID vård först innan vi laborerar med något annat. I podden ovan beskriver jag tydligt varför.

Hej Solkarina

Jag vill tacka för en mycket lång podd som tar upp ordet healing i samband med Reiki och andligt helande som jag lyssnade på nu i morse .Det var intressant för jag har i många år varit allergisk mot ordet healing. Jag tänker på den här branschen med mängder av narcissister och ”batik-häxor” (ursäkta det nedvärderande epitetet) basunerar ut ordet healing i alla sammanhang utan vad det konkret egentligen gör och åstadkommer. 

Min förra Reiki lärare var likadan. Det var healing..  och hon ”kände” något. Men vad kände hon? Jo det fick jag aldrig någon som helst klarhet i. Jag frågade om Reiki kunde vara healing för mina åderbråck jag fått efter mina graviditeter. Och absolut! sa hon. Jag betalade för en behandling och mina åderbråck var kvar. Kanske behövde jag betala för fler behandlingar? Vilket hon var öppen för. Reiki var ju healing. Ja du ser. Och så formas det ordet som något hitta-på för mig av någon som vill tjäna pengar. Då har ordet healing blivit oseriöst för mig och jag har absolut inte velat beblanda mig med det begreppet. 

Men i podden uttryckte du det så bra, och satt ord på precis det jag reflekterat över . Och inte heller du vill använda ordet healing. Jag är glad att jag hittade dina poddar i somras och därmed hittade någon som hade ett seriöst synsätt på Reiki. Och det gjorde att jag ville ta upp Reiki igen och ge det en chans. Så poddar är bra. Och jag kommer också ha poddar på min hemsida 

Tack för det 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 + ett =