Omdömen och referenser Shamballas ljus

Högre uppvaknande och ljus
2023-04-16
Omdömen och referenser dimensionsmedium
2023-04-25

Så säger tidigare deltagare

1. Över förväntan! Och då hade jag ändå höga förväntningar. Kursen bjöd på många överraskningar och gav svar på många frågor jag haft i åratal, (och då har jag ändå en hyfsad medialitet och har en starkt utvecklad intuition). Allt var tydligt och klart och väldigt pedagogiskt upplagt.

2. Kursen kunde gå rakt in i kärnan och låta mig se saker från helt andra (för mig okända) perspektiv, dvs tydligt se vad jag kan arbeta rent konkret och gav mig ett flertal verktyg och metoder att ta till på vägen. Kursen har ett mycket genomtänkt och intelligent upplägg  vilket såklart är rena drömmen för mig som inte klarar av ”fluff-fluff” och över utnyttjanden av ”andliga floskler”. Här är blir det istället som sagt, tydligt och klart och svaren blir fler än frågorna till slut. Det är jag inte van vid sen tidigare kurser!

3. Solkarina fungerar som en trygg, lugn och klok ledare på detta äventyr som faktiskt Shamballas ljus-kursen är. Solkarina följer noga upp samtliga deltagare och ser till att alla är med och jag uppfattar henne som uppriktigt nyfiken på våra upplevelser och processer. Sådana lärare växer inte på träd, det är min erfarenhet!

4. Jag skulle definitivt rekommendera Shamballas ljus kursen, och det kommer jag också göra till alla vänner och bekanta som är inne på liknande spår som mig, och säkert ännu fler som är nyfikna. Kursen är i mitt tycke 100% kvalitetssäkrad och värd varenda krona!

Stort tack Solkarina!

Allt gott / Maja

Shamballas ljus

Hej! Tack så mycket för en helt fantastisk kurs. Att gå kurser för dig har varit det bästa beslutet i mitt liv. Är evigt tacksam för det. Jag uppskattar hur du lär ut, en liten och enkel struktur för att egot ska bli nöjd och sen är resten att uppleva från hjärtat och hitta sitt Shamballa och sen följer den Shamballa frekvensen automatiskt med. Är också väldigt tacksam för din intuitiva förmåga att känna in vilka moment som behövs för just den gruppen som går kursen. Det har jag upplevt på alla dina kurser, jag behöver inte vara orolig att jag ska missa något för du får hela tiden med det som behövs. Skulle helt klart rekommendera denna kursen till alla som vill utvecklas och plocka fram sin sanna essens och ljus. Och uppleva sig själv från sitt inre ljus.

Det jag tar med mig från kursen är att alltid ha en plats i mitt inre / Shamballa jag kan meditera på och besöka för att sträva mot att etablera mer och mer av den frekvensen i min fysiska kropp. Ser också fram emot att uppleva och besöka Shamballa och mästarbibblioteket. Har också fått en förståelse för hur unika alla människor är och att det inte finns ett rätt eller fel, det finns bara olika vägar, unika vägar för varje människa som i slutet leder till samma ljus, sanna ljus, o-polära värd och paradis. 

Matilda

Shamballas ljus

Jag upplevde kursen som mycket konstruktiv och positiv där du lärde dig både faktamässigt och med hjälp av praktiska övningar hur du kan stå i ditt eget ljus. Behövs mycket idag då många människor mår dåligt. Vilket de delar med sig av och då sprids det runt omkring. Jag tycker att man som medmänniska har ett eget ansvar att hålla sin energi så hög som möjligt, då det är detta som du sprider. När du bara sprider mörker och rädsla tappar du din egen kraft och har inget att ge någon annan. 

Det blir som ett moment 22 för det sprider sig. Vi smittar varandra.

Jag har lärt mig en massa nya övningar som jag kommer ha med mig i vardagen. Jag har också lärt mig att jag själv kan hitta mina egna svar i Shamballa vilket är ovärderligt. Jag känner att jag alltid har haft en stark kontakt inåt och med ljusvarelser (änglarna) som jag alltid har omkring mig. Jag har alltid varit och är alltid omhändertagen. 

Du som lärare är mycket kunnig i ditt ämne. Det känns du har ett brinnande intresse och en kärlek till det som du håller på med.

Jag kommer absolut att rekommendera både dig och kursen.

Jag är mycket intresserad av Nefertiti kosmisk healing, sann essens kursen den stora och den ljuskursen som du skulle ha i Fagersta, Malmö. Det är dock mycket långt för mig att åka. Men vem vet du kanske kommer lite närmare vid något tillfälle.

Tack finaste för en fin helg. 💞

Med kärlek 

Anna D Ulricehamn

Shamballas ljus

Hej SolKarina

Alltid så mysiga och utvecklande kurser du har! Nu är det ännu en pusselbit på plats. Och nu är det utforskning på gång här. Detta är en kurs som alla borde gå. För den är fantastisk. Nya verktyg och underbar härlig miljö och nya upplevelser. Fantastisk lärarinna. Alla borde gå den för att må bra och utveckla sig själv

Maria //

Shamballas ljus

Min spontana känsla är att jag fått många olika verktyg för att söka svar på mina olika frågor i livet. Det var även en oerhört skön känsla att vara i den energin som fanns där. Jag kan även därför gå dit för att få healing.

Jag lärde mig mycket om mig själv och jag fick mycket bekräftelse på det som jag känt av ett tag.

Solkarina har mycket kunskap som hon kan förmedla på ett enkelt och tydligt sätt så att man förstår 

Jag kan rekommendera kursen till andra. Den är givande och du får bra verktyg för dina frågor som du har i livet det ger även dig en utveckling i den personliga utvecklingen.

Tack för en fantastisk helg

Jennie 

Shamballas ljus

Hej Solkarina 

Jag är mycket nöjd med kursen, det är så kul att får ta del av all din kunskap och lära sig. Även underbart att träffa andra som delar samma intresse. Var bara lite trött på söndagen men av anhörig som behövde stöd. Känner att jag har mer och utforska på Shamballa och nu när jag landat lite i det jag fick till mig. Så känns det lättsamt och spännande att gå dit. Jag tycker Zoom passa mig kanon, även om det är kul att träffas så är det lättare att får till tiden med resor och hotell som tillkommer. Återkommer så klart på fler kurser och kan rekommendera dig som andlig lärare. // Ylva 

Shamballas ljus

Hej  Solkarina

Tack för kurs i helgen.

Det var en mäktig upplevelse

Lite som har det verkligen hänt

Var som i en bubbla efter kursen.

Jag tror att jag kommer att få mkt nytta av detta när jag kommer gå igenom den igen.

Vad jag lärde som jag har nytta av

Gå in och söka svar i mästarbiblioteket det är något jag kommer att ha mycket användning av-

Jag är så fascinerad av hur du kan tillmötes gå oss alla byta lite förklaringssätt beroende vem det är som frågar, lite också att du får mer till dig än frågan.

Ta tillexempel Matilda på vår kurs hon hade så mycket ovanliga frågor som du lätt ge ett enkel svar så vi alla förstod. Jättebra jobbat.

Jag rekommenderar verkligen att gå kursen om det är någon som fråga. Sen har jag den känslan lite nu att jag behöver göra mer för att ta fram kärnan om vad som är min morot med kursen.

Shamballas ljus

Hej Solkarina

*Min spontana känsla efteråt, är ännu en vilsamhet och inspiration att få fortsätta utforska. Är tacksam över lärarens tålamod när jag inte fick rätt på att komma in på kursen. Absolut att jag vill rekommendera kursen. Bla är det för att vi behöver finna oss själva, samt vara mer i tillit och ljus. Att öka vårt medvetande och få kunskaper ur ett vidare perspektiv, skapar en tryggare ”plattform” när ex vardagen ”vobblar” sig. 

Suzanne

Shamballas ljus

Är mycket nöjd med kursen.

 Har fått många upplevelser och tekniker som kommer att vara användbara  i framtiden.

– Det jag främst lärde under kursen var en klarare förståelse av det inre ljuset.

– Även  en positivare  förståelse till att jobba med Zoom

Solkarina leder kursen professionellt. Ett lugnt och eftertänksamt sätt. Låter deltagarna få utrymme för frågor och reflektion Har en behaglig röst att lyssna till som är värdefullt för guidningen vid inre resor.

Vänliga hälsningar

Anders

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − fyra =