Omdömen och referenser dimensionsmedium

Omdömen och referenser Shamballas ljus
2023-04-25
Omdömen och referenser dimensionsmedium
2023-04-25

Hej Solkarina och tack själv för en fin helg. 
Jag upplever att kursen motsvarar verkligen mina förväntningar. Jag vet att jag kommer att lära mig så mycket mer än jag ens kan föreställa mig just nu.    Märker stor skillnad redan nu på hur mycket jag har utvecklats som person och lärt mig mycket om mig själv. Mina styrkor och mina begränsningar. 

Jag rekommenderar denna kurs för personlig  utveckling och för att bli den man är menad att vara. Inte bara som medium eftersom mediumskapet ser jag som ett bonus som man får på köpet. Att hjälpa människor i sin omgivningen har alltid varit naturligt för mig, men nu har jag verkligen fått verktyg för att hjälpa.  Detta kurs är bästa komplement till Reiki anser jag.

Hur jag ser på Solkarina som lärare? 

Solkarina du är en otroligt kunnigt, varmhjärtad och vis person. Att delta i klassen med dig är bara en häftig upplevelse för man vet alltid att man kommer att lära sig något nytt under varje minut.  Du delar generös med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

För mig känns du som en sträng men rättvis mamma som har stenkoll på oss, dina barn. Du ger beröm när det behövs, ger styrka och lyfter den person som inte vågar lita på sig själv samtidigt som du kan säga ifrån när man har fel. Alltså en mamma som känner till alla sina barns styrkor och svagheter och verkligen brinner för att lära oss.

Jag är övertygad om att även om vi var flera, skulle du ändå ha samma koll på oss alla.
Läxorna man får är också otroligt lärorika likaså  feedbacken man får från dig. Så tacksam över att få gå på utbildning hos dig.  Övrigt: Önskar att du, om du har möjlighet till det, även lägger till Shamballa kursen till esoteriska utbildningen. Detta för att fler människor skulle behöva lära känna denna fantastiska ställe. 
Tack för allt du gör för oss. 
Stor kram till dig med W

Hej Solkarina, och tack för senast! Utbildningen till esoterisk rådgivare och änglamedium är så helt fantastisk! Hittills har det gett mig mer än mina förhoppningar. Jag har gått kringelikrokar i mitt sökande genom livet på flera olika utbildningar/kurser och med olika lärare och har nu äntligen hittat hem ❤ . Min osäkerhet och delvis rädsla inför det esoteriska har försvunnit och jag vet hur jag ska och kan hantera olika situationer. Dels större förståelse för ”mörkret” och dels förståelse för det mångdimensionella. Solkarina leder oss vidare på ett ödmjukt och professionellt sätt. Man växer med nya kunskaper och lär känna sig själv. Det här är en kurs för alla! För dig som vill jobba som esoterisk rådgivare och änglamedium eller få mer självkännedom och förståelse för livet som helhet. Blir glad inombords när jag tänker på att just jag har fått möjligheten att få vara elev hos henne. Har lärt och lär mig så mycket och jag känner en stor glädje inför framtiden.

Hon är genuin och äkta, vet vad hon lär ut och talar om, delar generöst med sig av sin kunskap och erfarenhet. Hon möter alla med respekt och skapar en fin atmosfär. Vill passa på och nämna kurserna i Reiki och Shamballa som jag började med och som gett mig oerhört mycket. Jag bara måste rekommendera Solkarina som lärare eftersom jag anser att hon har något för alla. Och hon lär ut på ett sätt så alla kan förstå och skapa sig ett bättre liv. � Kram från Anita

Nu har vi kommit halva vägen på utbildningen. Det har varit och är en spännande resa att få vara med på. För det är en utbildning om mig själv. Jag skalar av och bygger på med ny kunskap och visdom. Övar på mig själv och andra. Hittar nya verktyg och finner nya vänner. Att utvecklas kan vara skrämmande och väcker upp slumrande känslor. Men att ha förmånen att ha Solkarina som lärare och mina fantastiska kurskamrater är en stor bonus. Vi gör det tillsammans i vårt nätverk. Solkarina har en gedigen kunskap och är en sådan där lärare man vill ha. Då jag lever med svårt hjärntrötthet sedan många år, var jag först lite tveksam till utbildning via Zoom. Men det finns så många fördelar. Jag slipper resvägar och kan vara i min hemmiljö under hela tiden. Vi fikar på nätet ändå..precis som på en riktig kurs. Jag kan gå tillbaka till inspelningarna och lyssna när jag vill. Då hänger jag med i min takt. Efteråt är man trött men det är värt det.Att få hitta mitt sanna jag är en tuff resa men värt varje steg.

varma hälsningar Monica  

Stort tack för en fantastisk kurs, den blir bara bättre och bättre!

  • Hur upplever du utbildningen – bästa hittills. Av alla jag gått, känns den mest fri, jag känner mig fri att tro på och ta till mig det jag vill. ( eller så har jag bara rensat bort väldigt mycket motstånd till att rätta in mig i ledet) Jag upplever att de metoder som lärs ut är enkelt att förstå, kanske till och med för enkelt för mig som gör det lite för besvärligt än vad det behöver vara. Kunskapen är väl förankrad och underbyggd. Och samtidigt inte en definitiv sanning som jag måste tro på för att bli godkänd. 
  • Vad har den gett dig hittills – massor med insikter om mig själv, hur jag kan betrakta världen och vad jag har att välja på framöver. Så många bra verktyg att hitta svaret i mig själv, trevliga kurskamrater som rycker in och hjälper mig när jag fastnar
  • Skulle du rekommendera den och varför? Ja definitivt, se ovan
  • Hur ser du på mig som lärare, ödmjuk, mjuk och ändå tydlig och självklar
  • Övrigt du vill dela, kommer inte på något just nu

Med varm hälsning Anna

Åter igen tack för en fin helg

  • Hur upplever du utbildningen: Seriös. Jag känner att den passar mig och mitt sätt att se på saker och ting. Det stämmer överens. 
  • Vad har den gett dig hittills: Den har gett mig de nycklar jag behövt hitta. 
  • Skulle du rekommendera den och varför? Ja, därför att den speglar verkligheten hur den faktiskt är. 
  • Hur ser du på mig som lärare: Med kärlek
  • Övrigt du vill dela: Inte just nu. 

et har blivit en lärorik period i mitt liv sen kursen började och varje gång ser jag fram emot till nästa avsnitt. Kursen är mycket bra med olika tema att utveckla, lära sig och träna med olika uppgifter/övningar. Den kunskap har jag saknat länge! Jag ser bara positivt på kursen som har öppnat inre dörrar och det finns mer att öppna och att upptäcka. Jag har blivit säkrare i mina upplevelser och litar mer på min intuition. Jag har fått ett annat perspektiv på livet och ett annat sätt att se på den andliga utvecklingen. Jag skulle säga att den sätter igång ett paradigmskifte i mitt liv. Jag har svårt att påpeka de största kunskaperna jag fick eftersom allt har varit viktigt att veta och att lära sig men jag kan ändå ta fram att vandra i olika dimensioner och att använda akasha biblioteket har varit stort. Solkarina är otrolig kunnig och erfaren lärare och det känns tryggt. Hon guider oss på ett mjukt sätt. Vi får svar på våra frågor och möjlighet att prova oss fram. Kursen ger många bra verktyg att skaffa egna svar också som tex i akasha biblioteket. I dimensions vandring kan jag möta nya kunskaper och erfarenheter som jag inte skulle göra det annars.

Jag skulle absolut rekommendera kursen till alla som vill gå vidare för att lära känna sig själv och få kunskap om yttre och inre liv. Det är en mångsidig kurs som berör många ämne och känslor på olika plan. Kursen är upplagt på ett pedagogiskt och lätt sätt. Inga svårigheter att följa den men det beror kanske var eleven befinner sig i utvecklingen. Det finns inga omöjliga hinder som jag ser. När jag tittar på mig själv det känns inte att något har varit svårt även om det kan ta tid att ta till sig och förstå som t ex dimensions vandring. Det är bra att ha tid mellan träffar så hinner jag bearbeta den nya kunskapen och träna. Tempot är lagom. Gruppens dynamik är också mycket viktigt som ibland leder till att kunskapen expanderar till andra område som väcker intresse.
Jag är mycket nöjd och jag går vidare med ett öppet sinne och hjärta. Utbildningen uppfyller verkligen mer än vad jag förväntade mig.

Tack Solkarina/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 5 =