Holistisk läkning vid MediReiki®

Avsnitt 95: Ann-Sofie berättar hur hon lättare kan sortera ideér med klassisk japansk Reiki
2021-11-19
Positiv psykologi och klassisk japansk Reiki
2021-12-01

Solkarina Sinnligkunskap®

Vad är Reiki Ryoho

En av mina Reiki 3 elever mejlad till mig och berättade om en händelse som vi i många sammanhang skulle kalla för mirakel. Fast det egentligen bara är ett exempel på hur klassisk japansk Reiki kan prioritets-läka och framför allt när vi inte lägger någon önskan eller värdering om resultat utan intentionen är att vara stödjande. Holistisk hälsa omfattar så många områden i våra liv som ska vara i balans. Det är därför jag använder gungbrädan som exempel på när vi tippar åt ena eller andra hållet. Att kunna ge någon holistisk andlig läkning är något helt annat än att ha teorier om vad någon behöver för att läka. Kroppen har ett eget läknings system och det vi kan göra är att lära oss hur vi lyssnar på kroppen, människan, själen vi har framför oss det är MediReiki®.

En elev till mig berättar följande. En vän till henne som också är sjuksköterska ramlade och slog sitt knä i somras. Hon har sen dessa haft värk och inte kunnat räta ut benet ordentligt. Hon har gett sig själv Reiki och står på kö till röntgen. Hon går till sjukgymnast för sitt knä.

Två olika sjukgymnaster tror att hon har en benbit fastkilad under knäskålen och frågan är om sjukvården skulle se den och ge henne den operation hon behöver ( hon är pensionär). Hon ringde mig berättar min elev och var helt förtvivlad. Jag startade den klassiska japanska Reikin för att arbeta efter MediReiki® metoden säger hon. Jag jobbade på en lång stund och blev riktigt svettig med de tekniker du lärt mig under bla Reiki 3 i klassisk japansk Reiki.

Dagen efter ringer hon mig då hon är på väg hem från sjukgymnasten som hade blivit helt förbluffad då hennes knä plötsligt fått tillbaka sin rörlighet. Hon har fortfarande idag kvar rörligheten och kan gå normalt detta hände i somras.

Jag är helt förundrad vad MediReiki® kan göra (för det hon gjorde var MediReiki®)

Holistisk hälsa handlar om att förstå helandets och läkandets grunder och en aspekt av holistisk hälsa kan vi ge genom MediReiki®. Detta var vad denna klient behövde just nu.

I MediReiki® lär vi oss hur vi förhåller oss och ger klassisk japansk Reiki på ett sätt som skapar balans i kroppen och erbjuder obalanser att återhämta sig.

Det är läkning och det är helandets konst. Eftersom jag arbetat med holistisk hälsa i mer än 30 år kan jag se tydligt vad många det är som arbetar utifrån andra perspektiv och inte förstår konsten i det djupare läkandet. Det är superfint att få

Solkarina

Här hittar du beskrivning på Reiki Ryoho

Solkarina Sinnligkunskap®

Boka Reikikurs


Comments are closed.