Ufo/UAP den dimenisonella kunskapen börjar vakna i Sverige och världen

Jul och nyårskalendern 2023
2023-11-24
Samtal 149: Hur kan man kommunicera med minnen?
2023-12-04
Visa alla

Ufo/UAP den dimenisonella kunskapen börjar vakna i Sverige och världen

Ett intressant fenomen växer sig starkt i Sverige idag. Jag och David började tala om det på podden kosmisk kunskap redan 2018 för att belysa fenomenet. I den dimensionella mediumutbildningen är det en viktigt kunskap att bära med sig i vägledning med människor.

Det jag personligen ser är att människor börjar framträda med alla de olika upplevelserna och erfarenheterna de har av olika paranormala fenomen de upplever i vårt luftutrymme. Man delar erfarenheter av närkontakt som många inte pratar om högt. Detta är något som hela tiden kommer upp på mina kurser eftersom förståelsen för fenomenet hör till den dimensionella kunskapen.

Men det är något man inte pratar om! Som jag personligen tycker är det viktigaste av allt. Nämligen vad det innebär för oss att vi accepterar att vi inte är ensamma? Är det verkligen goda? Tänk dig själv att alla instanser som bär på information om fenomenen faktiskt måste acceptera att vårt luftrum har besök hela tiden. När vi börjar förstå att det finns manipulerad tid, bortföranden där man har märken på kroppen när man kommer tillbaka. Att i röntgen plötsligt upptäcka implantat som inte ska finnas i en kropp. Människor har konstiga drömmer de bär med sig.

Det verkar viktigt för alla att just nu få berätta och dela sin erfarenhet det är bara första steget i det verkliga avslöjandet.

Men när vi tänker i nästa steg så kan man förstå varför tystnaden är stor och varför man reviderar kunskap på ett sätt som passar våra politiker och makt-män och kvinnor. För hur ska vi kunna försvara oss när det finns farkoster som flyger snabbare än ljudet kan vända på en femöring och kliva in i människors hus utan att ringa på dörren.

Resultatet av ”disclousure” ett avslöjande om den faktiska verkligheten kommer att bli en stor nöt för mänskligheten att knäcka. Jag förstår mer och mer av min egen uppgift i det hela eftersom jag alltid talat om ämnet och aktivt arbetat med energiöverföring, högre vibrationer och förståelse för den dimensionella kunskapen oerhört viktig.

Kan det vara så att människor fascineras av all spökjakt för att slippa ta tag i verkligheten den utomjordiska närvaron vi har. Är spökjakt rent av förspelet till det okända som ligger framför oss?

I boken ”en dold verklighet, demoners närvaro och agenda beskrev vi hur illa det kan vara när människan så enfaldigt och godtroget tror att allting är andra sidan. När det i själva verket finns oerhört stora krafter som stör i periferin som många människor inte ännu förstått. De flesta som läst boken har fått en aha-upplevelse och förstå sin egen verklighet ännu bättre. Om människor är rädda för att det ska bli krig i Sverige, eller att pengarna inte ska räcka till el och mat då har de inte sett hälften ännu för vad de verkligen behöver vara rädda för. Det är också därför den andliga inre resan är så oerhört viktig och att fokuset ligger inom oss. Vi fick Reiki Ryoho för 100 år sedan som skulle hjälpa oss med det men istället har man gjort Reiki till en kommersiell penning maskin. Utan självkännedom ingen dimensionell kunskap.

Mediumutbildning poppar upp som popcorn i en gryta där folk tror de på 6-7 månader kan lära sig prata med döda och andar utan att ha ett dugg kunskap om vem de verkligen pratar med. Därför är så många människor idag smittade av mörker och resultatet kan vi se på jorden det är bara att slå på tvn.

Mänskligheten har inte kommit någonstans i sin utveckling.

I vår nästa bok ”en dold agenda, utomjordisk närvaro” berättar vi om tre olika faser av varelser ( alien) fas 1, fas2 fas3 där vi beskriver hur de fungerar ganska genomgående och noggrant Vi har därför gått steget längre då vi talar om deras agenda något som få människor pratar om. De flesta alternativa människor står och vinkar med händerna och säger här är vi kom till oss, de kanaliserar varelser och känner sig utvalda att förespråka olika civilisationer utan att förstå hur djupt utnyttjade de faktiskt är. Modet hos människor idag är att våga prata om vad de sett, hört eller upplevt. Men nästa steg är det viktiga hur vi hanterar en verklighet när vi inser att de faktiskt verkligen finns dimensionella varelser som har låg kunskap, låg vibrations nivå och som drar till sig människor med löften om rikedom, uppmärksamhet och liknande. Ett exempel på det är alla profiler i de kommersiella kanalerna och tidningarna som drivs av multinationella företag som fokuserar på att bädda in verkligheten i lull lull , bullar och kaffe som vi får när vi dör sen på andra sidan.

I boken berättar vi därför hur vi ska förhålla oss och inte sitta och lyssna på de sublima budskap som man rekommenderar mänskligheten. Det är nämligen skillnad på varelser som är tekniska, varelser som kan förflytta sig med medvetandet och dessa har ingenting med ljusvarelser att göra som är något helt annat.

De två övre böckerna ingår i en serie av böcker om det dimensionella mediumskapet ur ett perspektiv som få människor känner till. Genom att förstå den dimensionella verklighetens baksidor hur mörker agerar och dess agenda då kan man också förstå sig själv bättre och välja väg ännu bättre. Vilja och medvetenhet blir viktigare än någonsin att förstå. Du tackar verkligen inte ja till allting, ropar hej och jaa utan blir lite mer kritisk då du kan se två sidor av en sak. Att förstå skillnaden på ljus och mörker och hur de praktiskt använder oss människor är så viktigt. All spökjakt som människor lyssnar på och tar in vibrationerna av i sitt energisystem gör att de automatiskt får lägre frekvenser och då blir mer mottaglig för de lägre energierna som vi skrivit om i böckerna. Du kan nämligen inte jaga spöken en dag och nästa tro att du kan visualisera ljus så är du räddad! Mörkret har en djup agenda att hindra dig från att nå kunskap och avslöjanden som bara kan ses i ljusets ljus. L

Ljus finns i alla dimensioner även de mörka, men ljuset som läker är inte detsamma som olika dimensionella ljus.

I min bok ”hybrider och utomjordisk kontakt” talar jag mer om hur människors trauman påverkar hur vi uppfattar verkligheten och hur människor som bär trauman från barndomen tex är ett lätt byte för de utomjordiska varelserna. De har säkert i tusentals år använt människor på jorden som försökskaniner. I boken har jag skrivit lite om det. Men framför allt är det den första boken jag har presenterat tesen om fas1, fas2, fas3 varelser därför att förståelsen för hur de agerar vilken agenda de har i kontakt med människor är viktig att förstå. Trots det fortsätter människor att leva i sina illusioner om att de kommunicerar med högt utvecklade varelser. Tekniskt utvecklade varelser är inte högt utvecklade varelser och om detta skriver jag i hybrid boken. Men också varför det idag finns människor som inte är människor utan avel från de grå utomjordningarna och blivit hybrider en blandning av människa och utomjordisk varelse. Men de lever mitt ibland oss som vanliga människor.

Jag har talat lite i en podd om just de olika faserna av varelser som du kan lyssna på här och det är ett utdrag ur min bok ”hybrider och utomjordisk kontakt där

Du kan lyssna på den här

Böckerna finns att köpa som digitala böcker hos alla internet bokhandlare och i fysisk form här

Det handlar inte längre om vem som sett vad utan om hur vi ska hantera verkligheten när vi kan acceptera den

Dags att vakna gott folk.

Solkarina Sinnligkunskap®

Comments are closed.