Samtal 126 Utomjordisk hysteri, demoner och alternativa verkligheter
2023-09-15
Lär dig mer om det dimensionella mediumskapet
2023-09-18

Från boken Sov gott med Reiki Ryoho Läs mer

Du ska definitivt börja med att ställa dig i dörren till ditt sovrum och fråga dig själv om ditt sovrum är så som du vill ha det. Det gäller både rummet, sängen, kudden och täcket. Jag har upptäckt att vilka påslakan och örngott jag använder är av betydelse för mig. De ska vara mjuka och omfamnande. Jag tror man ska välja ljusa och lugnande färger och inte ha för mycket färgprakt varken på sängkläder eller väggarna. Ljusa färger lugnar, det finns en anledning att det är vitt på sjukhus och rött på diskotek.

Jag tycker också att du i sovrummet ska ha en stol eller liten fåtölj att kunna sitta i om du behöver gå upp på natten. Den ska vara bekväm så du kan sitta i den, luta huvudet bakåt och ge dig själv Reiki när du behöver.

Du kan använda den platsen på dagarna också för att ta lite ”time out” och ge dig själv en stund Reiki. Du kommer då att lära kroppen och sinnena att slappna av när du sätter dig i fåtöljen och lägger händerna på dig själv. Det blir som en trigger för dig att gå in djupare i avslappning och då frigör du också låsningar i kroppen som frigör energi. Platsen blir då ditt lilla andrum i den stora världen.

Inred sovrummet nästan som om du låg i en livmoder igen så ditt sovrum är varmt och omhändertagande. Det ska vara en plats du kan längta till.

Jag tror att vi behöver olika sömn vid olika tillfällen i livet. När jag var mitt i livet med barnen så sov jag mindre än jag tidigare gjort och det fungerade bra. Jag vet att efter jag lärde mig Reiki så sov jag 1–2 timmar mindre varje natt. Det berodde inte enbart på livsenergin jag fick. När jag gav mig själv Reiki sorterade jag mitt liv, väldigt omedvetet förstås. Jag började lyssna mer på mig själv, vad jag vill och inte. Stilla började jag göra omedvetna förändringar, säga nej till oviktiga saker utan att jag tänkte på det. Allt detta sammantaget gjorde att jag inte längre behövde dränera mig på energi under en dag och då behövde jag inte sova lika mycket på natten.

Nattsömnen är viktig och att kroppen med sinnena får vila. Reiki började sakta balansera mig steg för steg varje dag.

Du köper boken här Läs mer

Comments are closed.