Så upplevs en Reikibehandling i klassisk japansk Reiki
2021-11-02
Aktivering av Reiki
2021-11-02

Här hittar du beskrivning på Reiki Ryoho

Jag har upptäckt en märklig sak under mina mer än 30 år med Reiki; nämligen att Reikienergin kan finnas på många vibrationsnivåer. Ibland kan jag höra människor som säger att de har provat en metod som har högre vibrationer än Reiki. Men det håller jag verkligen inte med om. Reiki anpassar sina vibrationer efter de vibrationer du som använder Reiki har. Ju mer du utvecklas som människa desto högre blir dina Reikivibrationer. För flöde skapar höga vibrationer.

Jag har också mött många människor som en gång lärde sig Reiki, sedan har de gått vidare till andra metoder tills de en dag kört fast i livet. Då återgår de till Reiki. Många människor som arbetar med alternativa behandlingsmetoder har en gång börjat med Reiki.

Reiki är också den metod som har störst spridning på jorden. Över en miljon människor ( 2013) räknar man med använder Reiki, ryktet säger också att det är minst två miljoner människor som använder Reiki. Men det är ju omöjligt att räkna dem då det är människor från alla religioner och från alla världsdelar. Det enda land i världen där jag inte hört så mycket om Reiki det är Afrika. Men med all säkerhet finns det Reiki där och i framtiden får vi höra talas om det även där. Vi har en sak gemensam alla Reikiutövare och det är ”händerna på” och vi ger Reiki och ”händerna av” vi slutar ge Reiki. Det finns många energimetoder som kommer och går. Reiki är en av de få metoderna som överlevt år efter år. Antagligen för att Reiki är okomplicerat.

Reiki är fantastiskt för Reiki har gått från att vara en hemlig metod som endast utvalda fick lära sig till en metod som finns överallt på hela jorden.

Från min bok Reiki naturligt helande och mjuk beröring år 2013

Solkarina Sinnligkunskap®

Boka Reikikurs


Comments are closed.