21 dagar med Reikimeditationer

Korta Reiki-meditationer
2022-06-17
Hur kom jag i kontakt med Reiki?
2022-06-19

Meditationerna ligger på min digitala kursgård här du betalar med kort och får omgående tillgång till meditationerna och

Fokusera Reiki varje dag

Pris 350 kr

Välkommen till det här 21-dagars-programmet för att meditera och öka ditt Reiki-flöde. Du kan hämta  hem 7 olika meditationer som kommer att hjälpa dig att komma djupare in i dig själv och lära känna dig själv lite bättre. 

Det är viktigt när du gör meditationerna att du inte stannar upp och försöker tolka de intryck och bilder som kommer till dig. När man frigör spänningar är det inte alls ovanligt att man ser det i bilder. Om du håller kvar bilderna så finns risken att du inte kommer in djupare i dig själv eller du börjar analysera. Fokusera på Reiki-flöde och att vara i Reiki-flöde. När du är i flöde då VET DU och behöver inte analysera.

Du kan ladda hem meditationerna till din platta/mobil/dator för att lyssna bekvämt eller logga in och lyssna på dem.

Meditationerna hjälper dig att fokusera Reiki. Mycket bra om du känner dig låg på energi eller känner att du behöver en boost.

Observera att det är liveinspelningar

Meditationerna ligger på min digitala kursgård här du betalar med kort och får omgående tillgång till meditationerna och

Comments are closed.