Att läka på ett alternativt sätt
2021-11-03
Mirakel vid öroninflammation
2021-11-03

Vi kan kommunicera med våra kroppar och med situationer vi är med om och lära oss mycket om oss själva. Här är ett exempel på en situation där jag såg en fotvårta försvinna framför mina ögon

Solkarina Sinnligkunskap®

Vårtan försvann

Jag hade fyra barn inom loppet av fem år. Mina tvilling-pojkar var äldst och sedan hade jag ytterligare en son och en dotter. Mellan de två minsta barnen var det 17 månader. En av tvillingpojkarna hade en fotvårta som inte ville försvinna.

Han var ganska besvärad av den och till slut bestämde jag mig för att prata med den för att höra vad den egentligen ville. Jag la ett finger på vårtan och var totalt närvarande i fotvårtan. Efter en stund bröt min son tystnaden och började tala.

Han sa att ”du och pappa har inte så mycket tid med mig. Ni håller alltid på med de mindre barnen”. Jag fick en insikt och förstod att han helt enkelt kände sig åsidosatt vilket inte är något ovanligt när man är barn. Vi talade om det en stund och planerade lite hur vi skulle göra för att han skulle få lite kvalitetstid med sin mamma och pappa.

I samma ögonblick han hade fått lätta sitt hjärta och vi löst problemet hände något märkligt med hans fotvårta. Den öppnade upp sig som en utslagen blomma och vi kunde med pincett plocka bort hela fotvårtan som försvann inom loppet av 15 minuter.

Jag fick då insikten att hans sätt att stjäla till sig tid med sina föräldrar var att ha fotvårtan. För varje kväll satt vi och filade på den, penslade den med vårtmedel. Det var då han fick sin kvalitetstid med oss föräldrar. Därför var fotvårtan väldigt praktisk för honom att ha. När han inte längre behövde den försvann den.

Detta är typisk shamansk själsåtervinning.

Där man hämtar tillbaka något och då blir man också frisk.

Här hittar du beskrivning på Reiki Ryoho

Solkarina Sinnligkunskap®

Boka Reikikurs


Comments are closed.