Här och nu i läkandet
2021-11-03
Slanten i magen
2021-11-03

Solkarina Sinnligkunskap®

Min dotter hade haft upprepade öroninflammationer och en dag kände jag att nu får det vara nog. Hon var bara fyra år och vi hade snart direktlinje till akuten. Hon fick alltid hög feber och värk i öronen och det enda som hjälpte var penicillin. När hon fick feber blev hon alltid helt utslagen. Jag tog henne i mitt knä och började omedelbart med min resa.

Jag använda min fantasi och gick in i örat på henne och började tvätta rent det onda örat ordentligt. Hela processen tog bara några minuter. Rätt som det var så hörde jag en röst som sa ”nu är jag bra mamma”. Sen hoppade hon ur mitt knä som om hon aldrig haft feber. Då ska du veta att tio minuter tidigare hade hon hög feber. Ingen som såg henne skulle kunna tro att hon nyss haft 39 graders feber och öronvärk. Så vitt jag vet har hon inte haft någon öroninflammation sedan dess.

Jag tycker att man alltid kan prova att resa och hela med den kunskap man har. Men vara beredd på att det inte kan hjälpa och då söker man läkarhjälp. Jag har varit med om att jag en gång lyckas ta bort något som är ont som jag gjorde med hennes öroninflammation. Men nästa gång så går det inte. Jag tror att det beror på att det måste vara ett arbete både från shamanen och från klienten. En ömsesidighet. Om inte klienten har intentionen att verkligen vilja bli frisk finns spelar det ingen roll vad jag gör.

Vi måste arbeta tillsammans med klienten. Ibland behöver klienten arbeta vidare på egen hand också.

OBS! Inga alternativa eller komplementära metoder ska användas istället för traditionell vård, man ska inte experimentera med människor. Om du inte vet vad du gör så låt bli. Men – prata direkt  med problemet, det kan du alltid göra.

Här hittar du beskrivning på Reiki Ryoho

Solkarina Sinnligkunskap®

Boka Reikikurs


Comments are closed.