Trött, stressad och en bottenlös vardag?
2022-05-31
Svenska Reikidagen den 6 juni
2022-06-06

Om man tvingas äta sömnmedel för att kunna sova så är risken stor att man är väldigt trött dagen efter på dagen. Människor kan uppleva att de blir förvirrade, yra, upplever ingen balans i livet, orkar inte något, den fysiska kroppen blir svag. Det finns massor av symtom som infinner sig när man inte kan och får sova ordentligt.

MediReiki® är väldigt bra för att återfå en god sömnrytm och kanske till och med genom att du lär dig själv i kombination med en MediReiki® assistent. Alla i stort sett alla som lärt sig klassisk japansk Reiki kan vittna om att de sover bättre, djupare och det påverkar förstås resten av livet.

Vi behöver sova för då vilar vår kropp. Vår kropp reparerar sig och celler nybildas och vårt immunförsvar blir starkare. Återhämtningen är viktig och att veta hur man bearbetar sina intryck och erfarenheter som man haft under en dag. Många människor rusar från ett åtagande till ett annat utan att stanna upp och reflektera. Genom MediReiki® kan du få hjälp att sätta ditt liv i sammanhang, och få hälp att börja reflektera samt få MediReiki® som kommer att ge en bättre och djupare sömn. Bli inte förvånad om din MediReiki® assistent rekommenderar att du lär dig själv som komplement.

Sömnrytmen styrs och regleras från hjärnan. När vi förbereder oss för sömn så går kroppen automatiskt in i viloläge och därför känner vi oss sömniga. Om man är trött när man vaknar så kan det bero på att man vaknar eller bli väckt i en djupsömn.

Det är inte ovanligt när man får MediReiki® att du sover så djupt på natten så du snarkar och din säng kompis blir väckt. Har du inte sovit ut på länge kan MediReiki® hjälpa dig till en djupare sömn för att få vila djupare.

Sömnen försämras också när vi blir äldre och djupsömnen blir mindre eftersom äldre inte längre producerar hormoner lika effektivt. Att ge MediReiki® till äldre människor hjälper dem att få bättre cirkulation och slappna av djupare vilket leder till en bättre sömn också.

Många kan bli stressade om de vaknar och inte kan somna om men behöver kroppen sova så kommer du att sova. Bli inte stressad av att du sovit klart om du känner dig pigg under dagen.

Men stress, oro, övergångsåldern, sjukdomar, smärta, restless legs och en del läkemedel och förstås själva livets erfarenheter kan få oss att sova dåligt. Prova en MediReiki® session och du kommer att känna skillnaden

När man är deprimerad, har ångest eller mår psykiskt dåligt vilket inte är ovanligt idag påverkas också sömnen och kan ge sömnproblem. Sömnen är viktig för att må psykiskt bra och därför ska du vara generös med att få MediReiki® när du inte mår psykiskt bra eller ”kanske” bara har symtom som att du inte kan sova.

Tänk på att sömnmedel inte botar orsakerna till sömnbesvär utan ger tillfällig lindring. Därför kan det vara bra att ta ansvar själv genom att boka upp MediReiki® eller lära sig klassisk japansk Reiki.

Solkarina Reikilärare och MediReiki® lärare

Vill du lära dig klassisk japansk Reiki?

Dessa områden kan du använda MediReiki® inom

Det här är Att ge MediReiki®

Köp boken här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 + 5 =