Andras misstag kan kosta dig både fysiskt och psykiskt lidande
2022-05-31
MediReiki® och sömnproblem
2022-06-01

Har du upplevt det någon gång? Kanske befinner du dig där nu? Ibland behöver vi stöd och hjälp att sortera våra liv och bena ut allting för att orka med.

MediReiki® assistenten hjälper dig med just det. VI skriver ett avtal, vi går igenom ditt liv och dina behov och utifrån det gör vi en gemensam plan hur du ska få bättre ordning på ditt liv. Och du får massor av MediReiki®.

Ibland handlar det inte om att välja in utan att skala bort. Vi är ofta ganska duktiga på att samla på oss intryck, saker och relationer då vi automatiskt fyller på hela tiden. Därför blir den dagliga reflektionen viktig att lära oss att skala bort det oviktiga.

Vi behöver alla arbeta för att försörja oss det är en del av vår grundtrygghet. Du kanske är arbetslös, sjukskriven eller studerar. Vi är alla i olika faser i livet men vi har en viss tid på dagen när vi utför olika åtaganden.

Sen har vi våra relationer som vi också behöver få att fungera. När vi är trötta och slitna finns det alltid risk att vi inte använder vår tid väl och vårdar de relationer som är viktiga. Det gör att med tiden så tappar vi bort viktiga människor i våra liv.

I en familj kan man vara så uppfylld av åtaganden att man glömmer bort att vårda sina viktiga relationer. Vi som arbetar med MediReiki® är bra på att hjälpa dig att sortera ditt liv.

Har du egen tid? Den är viktig för det är på egen tid du ska göra det som är så roligt att det får ditt hjärta att sjunga. Men jag har upptäckt att många människor idag dimper ned i soffan och orkar inte med egen tid. Det är inte helt ovanligt att de också har för mycket aktiviteter så egen tid försvinner för måsten trots att de görs på egen tid.

Vad får ditt hjärta att sjunga?

Känner du att du befinner dig i detta kaos? Då ska du fundera över MediReiki® och under några veckor tillsammans med mig eller en MediReiki® assistent sortera ditt liv, få mycket MediReiki® och lära dig hantera dina 3 tider på dagen.

Jag lägger här in en podcast där jag berättar om de 3 tiderna. De finns också beskrivna i boken Reiki naturligt helande och mjuk beröring som du köper här.

Här berättar jag om de tre tiderna på min youtube-kanal

Vill du lära dig klassisk japansk Reiki?

Dessa områden kan du använda MediReiki® inom

Det här är Att ge MediReiki®

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + fjorton =