Känn glädje ett kort ögonblick

Att vara självsnäll
2021-11-03
21 dagars Reikiljus och daglig meditation
2021-11-04

Solkarina Sinnligkunskap®

Vad är Reiki Ryoho

Varje dag när du ger dig själv Reiki bestäm dig för att du ska vara i en lycklig känsla den stunden. Har du tänkt på när vi gör sånt vi tycker är roligt då försvinner tid och rum. Vi undrar vart i alla sina dar tiden tog vägen. Det – är att vara i en lycklig känsla. Lycka och att må bra är ingenting som kommer automatiskt. Det måste man öva på. Det du övar på kommer du att bli bra på. Det handlar om att vända ovanor och skapa positiva sådana istället. Även om du på cellnivå inte känner dig lycklig just nu så kommer du en dag att känna dig mer lycklig än olycklig. Du kommer att känna mer glädje och njutning än begär. Det handlar om att öva varje dag på det du vill bli, vara och uppleva. När du ger dig själv Reiki varje dag kan du också öva på att bygga upp en stark tanke och känsla inom dig genom att ha intentionen att vara glad just nu. Håll den känslan så länge du kan och hitta inre bilder som motiverar dig att hålla den. Kan du inte hålla den i sinnet så ta ett foto av något som gör dig lycklig och se ofta på det.

Jag har ett stort foto i vardagsrummet en tavla som är 80 x120 cm som gör mig glad när jag ser på den. Plocka bort sådant ur ditt hem som väcker negativa tankar eller ledsna minnen. Jag menar inte att man ska sluta uppleva det som är negativt och tungt. Men ibland behöver man först möta en stark positiv flödesenergi för att kunna ta tag i det svåra också. Våra saker som vi har omkring oss i hemmet återspeglar vilka vi är. På samma sätt som du skickar värderingar genom en spegel till dig själv så får du samma påminnelse med saker i ditt hem. Glädje och helande finns även i saker och vilka saker du omger dig med.

När jag säljer kristaller på kurserna så frågar ofta människor vad man ska ha dem till. De förväntar sig magiska new age svar men jag säger alltid vad jag tycker. De är vackra att se på. De gör mig glad och påminner mig om ljuset. Det ska du omge dig med och förstärka när ger dig själv Reiki. Det kommer en transformation en dag när du verkligen verkligen kan känna det du önskar mer och mycket då. Reiki hjälper dig att skapa det flödet.

OBS! Inga alternativa eller komplementära metoder ska användas istället för traditionell vård, man ska inte experimentera med människor. Om du inte vet vad du gör så låt bli. Men – prata direkt  med problemet, det kan du alltid göra.

Här hittar du beskrivning på Reiki Ryoho

Solkarina Sinnligkunskap®

Boka Reikikurs


Comments are closed.