Läraren är viktig
2021-11-03
Känn glädje ett kort ögonblick
2021-11-03

Solkarina Sinnligkunskap®

Vi dömer oss själva så otroligt hårt. Den enda medkänsla, värme, tålamod och vänlighet vi behöver är inte till omvärlden utan till oss själva. Börja iakttaga hur du tilltalar dig själv och hur du ser på dig själv. Säg inte, åh vad dum jag är eller andra nedvärderande saker om dig själv offentligt. Sluta med det. Hur hanterar du dina misslyckanden? Har du tålamod med dig själv?

Är du snäll i bedömningen av dig själv? Ett sätt att ta reda på det är att du ställer dig framför en spegel. Om du har negativa åsikter om dig själv är du inte vänlig med dig själv. Då ska du stå framför spegeln dag efter dag efter dag tills du verkligen accepterar och gillar det du ser.

Min erfarenhet är att människor som inte är vänliga människor ofta är mest elaka mot sig själva. Det finns ett stort värde att se på hur du ser på dig själv. Min erfarenhet är att när man börjar ge sig själv Reiki och egen behandlar sig själv då kommer du också mer överens med dig själv och med tiden kommer du att gilla dig själv. Det är lika när man ger Reiki.

Min erfarenhet är att det händer något med Reikiutövare. De blir vänligare och mer kärleksfulla genom att de får den ödmjuka möjligheten att komma nära en annan människa.

OBS! Inga alternativa eller komplementära metoder ska användas istället för traditionell vård, man ska inte experimentera med människor. Om du inte vet vad du gör så låt bli. Men – prata direkt  med problemet, det kan du alltid göra.

Här hittar du beskrivning på Reiki Ryoho

Solkarina Sinnligkunskap®

Boka Reikikurs


Comments are closed.