MediReiki® och gynekologisk cellprovtagning
2022-03-23
En välsmord evidens baserad vård i Sverige
2022-04-02

I alla år jag praktiserat Reiki Ryoho (sen 1990) har jag mött många människor med fibromyalgi. Det är inte roligt att leva med den smärtan i kroppen. Det fantastiska är att de som också lärt sig Klassisk japansk Reiki©  har också fått ett mervärde i livet, ett bättre liv med mindre smärta och smärta som inte längre existerar. De har hittat en ny livsstil, lärt känna sig själva på ett sätt som inte fanns innan. Jag kan verkligen rekommendera att lära dig Klassisk japansk Reiki© och ta hjälp av MediReiki®

Jag läste en kvinna på facebook som beskrev hur det är att leva med fibromyalgi. Tyvärr kan man aldrig ge råd och tips på facebook eftersom många grupper ser det som ”reklam” och inte hjälp.

Tänk dig att då och då vara inlindad i taggtråd, en smärta  som sitter i kroppen, varje dag, varje sekund. Vissa dagar är värre än andra, det kan vara en fotled, handled, ryggslut, nacke eller någon annan del av kroppen. Fibromyalgi betyder värk i muskler och bindväv. De jag mött med fibromyalgi är väldigt tajta i kroppen som om kroppen håller andan hela tiden. Tajtheten sätter sig också i känslor och tankar med all säkerhet för att ”hålla ihop” sig själv. När kroppen börjar slappna av så kommer också de minnen upp som en gång skapade tajtheten, rädslan i kroppen. En tajt kropp är som att knyta en näve, hela tiden vara närvarande att fly på grund av en miljö som du befinner dig i. Fly och fäkta är konstant aktiverat med stresshormoner och inte några må-bra hormoner. Varje dag, varje sekund.

Kyla och värme kan göra det värre under dagen och även vilken typ av kläder du har på dig.

De jag mött med fibromyalgi har också svårt att träna, göra rörelser så små rörelser som yoga-rörelser kan skapa smärta i kroppen. Det är som om hela nervsystemet sitter utanpå.

En kropp som inte får tillräckligt med syre får smärta, minnesproblem, koncentrationssvårigheter och humöret svänger.  Mjölksyra i musklerna gör att de inte får tillräckligt med syre – en knuten hand.

MediReiki® kan hjälpa dig. Du kan under lång tid få hjälp av en lärare i klassisk japansk Reiki© att lära dig Reiki och ge dig själv Reiki. Sen kan MediReiki® assistenten ge dig MediReiki® och ha stödjande samtal. Någon som tror på dig, hjälper dig och som ger dig råd hur du kan i små steg börja hjälpa kroppen slappna av, ta in mer syre och känna sig trygg.

En kvinna jag lärde klassisk japansk Reiki© upptäckte efter några dagar då hon börjat ge sig själv klassisk japansk Reiki© att hon inte tagit värktabletter på flera dagar. Hon blev förstås lycklig och glad över det.

Det är också viktigt att kombinera MediReiki® med professionella kunskapen vården erbjuder kanske behöver du till och med KBT i kombination med MediReiki® för att börja bygga upp dig själv även mentalt och emotionellt.

MediReiki® och att lära dig klassisk japansk Reiki© kommer att hjälpa dig att mjukt, omsorgsfullt och mycket tryggt börja lyssna på dig själv och vad just du behöver för att återfå bästa möjliga hälsa. Det är holistisk hälsa, där du är den som har kunskap om dig och får verktyg av mig som MediReiki® assistent

Läs mer på vårdguiden 1177 om fibromyalgi

Vill du ha hjälp att skapa förändring så är jag redo att vägleda dig.

Reikilärare/Shihan/ MediReiki® assistent

Solkarina Sinnligkunskap®

Kontaktformulär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 12 =