Vad är skillnaden på affirmationer och attraktionslagarna?

Omdömen och referenser dimensionsmedium
2023-04-25
Utvärdering efter sorg och förlusthantering
2023-05-11
Visa alla

Vad är skillnaden på affirmationer och attraktionslagarna?

Vet du vad skillnaden ‘är?

I den här podcasten berättar jag mer om det och hur affirmationer en gång i tiden hjälpte mig att förändra vibrationen inom mig.

Det är därför jag skapat “dagliga affirmationer” för att du varje dag ska kunna förändra dina vibrationer och som jag säger i podden.

Bli den vibration du vill vara i världen istället för att låta girighet styra ditt beteende. Jag tycker det är så intressant när man verkligen förstår skillnaderna.

Här kan du lyssna på nya eller samma affirmationer varje dag för att bli den du vill vara i världen

http://www.patreon.com/solkarina

Affirmationer kan vara huvudfotingar som jag brukar säga men de kan också hjälpa dig att lära känna en vibration och därmed en egenskap du behöver för att uppleva och känna balans i livet.

Jag har precis som många andra människor gått igenom svåra och jobbiga perioder i livet. Det är länge sedan nu men jag minns så tydligt hur det var. När tankar snurrade och snurrade det liksom inte gick att hålla ordning på dem.

När känslorna av sorg, förtvivlan, oro och allt det där som olika situationer i livet kan skapa för oss. Genom åren och alla metoder och tekniker jag lärt mig själv och produkt utvecklat så ökade min självkännedom med tiden.

Att bara affirmera ”jag har en sommarstuga” kommer aldrig att ge dig det du innerst inne i din sanning behöver. Allt du behöver i livet kommer att skapas av dig själv genom medvetna val. Vilket innebär att jag har ett litet annorlunda sätt att se på affirmationer och hur du genom affirmationer skapar vibrationer.

Jag lyssnade i timmar på affirmationer på den tiden, jag lät dem gå hela nätterna och lyssnade och lät dem sjunka in i det undermedvetna när jag sov. Jag minns det så tydligt för det tog 14 dagar sedan hade jag förändrat hela mitt mindset. Jag fick en djupare inre styrka.

Människor idag har betydligt mer omkring sig då vi har samhället och allting som händer i hela världen i våra händer genom våra mobiler varje dag.

Vi påverkas så mycket av intrycken i den yttre världen, mycket mer än många förstår. Jag läser och ser att många är högkänsliga och inte klarar av alla intryck från den yttre världen, från medmänniskor, från situationer och från olika livsupplevelser.

Det beror helt enkelt på att du inte bär en inre styrka – jag vet jag har varit där en gång i tiden även om det var länge sedan nu.

Därför har jag startat en patreon  där du dagligen kan lyssna på affirmationer som stärker ditt personliga jag och lär dig vilken vibraton du vill vara i. Det finns nämligen en grundregel när det gäller vibrationer, frekvenser och affirmationer och det är att du blir som du tänker. Glöm allt vad attraktionslagarna är som oftast utvecklar rovdjursbeteendet hos människor, utvecklar känslan av brist i livet och utvecklar huvudfotningar utan känsla och hjärta.

Dagliga affirmationer hjälper dig att vibrera i sunda och hälsosamma tankar som skapar sunda och hälsosamma vibrationer i hela kroppen. Med tiden så blir alla intryck utifrån så tydliga och det gör dem också lättare att välja bort. Det är lättare med medvetna val när du ser vilka val du har.

Vill du ha dagliga affirmationer i mobilen då ska du gå till patreon.com söka på Solkarina Sinnligkunskap alternativt följa länken nedan då kommer du till en  medlemssida där du för 50 kr i månaden kan söka och välja de affirmationer du vill bli idag alternativt bygga upp dig själv stegvis genom att varje dag få en ny affirmation. Du kan lyssna en gång, 10 gånger eller så många gånger du vill.

Du vet väl att våra celler är sändare och mottagare av information, vibrationer och frekvenser. Jag vill verkligen hjälpa dig att sända och ta emot positivare, glädjefullare och mer närvarande vibrationer. Jag vet av erfarenhet att det ökar självkänslan och bygger upp självförtroendet och utan  – att du måste göra något.

Kan man förändra vibrationer i kroppen genom bara vara – svaret är ja – jag vet av egen erfarenhet det var så jag en gång i tiden förändrade negativa tankar, negativa känslor och började att stegvis transformera negativa livsupplevelser. Vi slipper inte ifrån dem men vi kan bli så starka i vår egen grundvibration att vi inte längre påverkas av dem.

Det finns ett ordspråk som säger: Bli den du vill vara i världen – det här var mitt sätta att komma dit.

Inga begär som många attraktionslagar fokuserar på. Utan transformation genom rätt vibration och affirmation.

De dagliga affirmationerna är 5-6 minuter långa. Vet du ibland kan jag lyssna när jag står i duschen. Jag kan lyssna när jag lagar mat. Jag kan ta en powernapp på dagen och lyssnar. För mig är affirmationer och har alltid varit ett av mina starka och viktiga verktyg.

Det handlar nämligen inte om att attrahera det handlar om att bli.

Comments are closed.