Omdömen och referenser dimensionsmedium

Omdömen och referenser dimensionsmedium
2023-04-25
Vad är skillnaden på affirmationer och attraktionslagarna?
2023-05-07

 Kurs utvärdering esoterisk rådgivare läs mer om utbildningen

Niklas har på ett generöst sätt satt ord på din upplevelse av den esoteriska utbildningen under ett år till dimensionsmedium. Jag vill gärna dela den med dig då du som är intresserad då kan få veta lite mer om själva kursen.

Detta är en kurs som förändrar hela livet och hur man betraktar det.

När jag anmälde mig till kursen visste jag egentligen inte hur mycket som skulle komma att förändras i mitt eget liv, hur jag tar emot intryck och information eller tolkar dessa.

Det vet jag idag, och det känns som jag har fått sju symboliska nycklar i min hand, som jag fritt har tillgång till. Steg för steg fick jag mina nycklar, fick lära mig hur nyckeln såg ut, hur jag kan eller skall använda den och vilka/vilken dörr/dörrar som öppnas när jag använder just denna nyckel.

När dörren och dörrarna öppnades, fick jag lära känna nya världar med dess invånare, hur jag kommer i kontakt med dem, och hur jag skapade nya vänskaper och relationer som kommer att finnas för alltid.

Dessa världar, eller dimensioner och lärt mig vem jag är, vad jag kommer från, vad som präglat mig till den person jag är idag, men också hur jag hittade min inre väg och framtid.

Genom att lära mig hur jag höjer min egen medvetenhet och energi, fick jag lära mig hur nycklarna är mina redskap att komma in i dessa dimensioner, det har varit upplevelser som känns större än livet i sig självt.

Den första nyckeln lärde mig om psykometri, änglakort, rosenhealing, medvetandets fyra nivåer, hämta hem änglarna, ljusdusch, änglahealing och änglarum. Redan vid första nyckeln kände jag mig överväldigad, hänförd och lycklig. Det kändes som en stor rikedom hade getts mig, en rikedom som bara växer och växer i värde.

Solkarina har en fantastisk förmåga att kunna förmedla lärdomarna och övningarna på ett sätt som känns naturligt och enkelt. Inget hokus pokus på något sätt, och det kändes helt rätt för mig, det gjorde att jag kände en stor tillit till henne som kursledare, tillsammans med hennes oändliga erfarenhet inom området, därtill en enormt stor livserfarenhet och mänsklig förståelse.

Den andra nyckeln lärde mig om energiavläsning, nawis och sju chakran, vad de betyder och hur de påverkar oss, hur man expanderar sju chakra och upplevelsen av det, wow säger jag bara! Sen var det aurakroppar, kvinnligt/manligt och första intrycket. Det blev ännu mer spännande när denna nyckel visade mig hur jag kan kommunicera med djur, något jag aldrig provat förut, och hur tacksamma djur är att arbeta med, jag kände så mycket personlighet i olika djur, men också en stor kärlek utan själviskhet, det var så berikande!

Jag upplevde det på liknande sätt med energiavläsning på barn, enormt vackra bilder och informationer hos våra älskade barn.

Relationsavläsning med hjälp av chakra visade mig hur mycket information vi har att tillgå och hur vi med enkla metoder kan hjälpa andra och oss själv i relationer, vilken värdefull information!

Den andra nyckeln visade också hur jag kan flytta min medvetenhet och hur jag duschar mina intryck med energiduschen, en övning som jag numera gör flera gånger dagligen, det har gjort att jag känner mig lättare och är i kontakt med ljusflödet inom mig och i kosmos, TACK Solkarina för den övningen, vilken skillnad den har gjort!

Den tredje nyckeln visade mig hur jag kunde göra energiavläsningar med hjälp av skyddsänglarna och vilken värdefull information dessa änglar har att delge oss, så underbart tycker jag.

Sen kom tolv chakra meditationen, som gjorde ett bestående intryck på mig, en meditation som jag också gör dagligen. Den är helt igenom fantastisk! Flödet och vibrationerna är ingenting jag med ord kan beskriva, det är något man måste uppleva själv, för att kunna försöka att förstå.

Jag fick lära mig komma i kontakt med högre jaget, som har blivit en av mina egna favoriter, här får jag tydliga och koncisa svar eller vägledning, som gör att jag verkligen känner flödet och att jag är ett med detta flöde, storslående upplevelse!

Akasha biblioteket och dimensionshissen är fortfarande lika spännande att utföra tycker jag. Här kände jag verkligen att jag hade fått en helt speciell nyckel, en nyckel som inte alla har tillgång till, en nyckel jag ska förvalta och ta hand om. En nyckel som gör stor skillnad! Att sedan besöka de olika dimensionerna med hjälp av dimensionshissen och att få göra en 30 dagars dimensionsvandring lade en stabil grund för alla andra nycklar som man får tillgång till efter detta steg.

Dimensionsvandringen på 30 dagar var helt avgörande för den förändringsprocess som skedde för mig. Det var här jag stiftade nya relationer, fick nya vänner, fick veta, märka och förstå hur dimensionerna ser ut och hur jag upplevde dem. Det var också här som jag kom i kontakt med en mängd andliga guider, det var så många att jag inte kunde räkna dem. En av dessa visade sig extra tydligt (Aragon) och han visade sig vara den som är den som är närmast mig när jag söker vägledning, men det känns så enormt stort, att jag också kan få hjälp av alla de andra guiderna, och att de ofta framträder som en grupp av vägledare, då blir informationen så starkt genombrytande och om möjligt, ännu mer tydlig och klar för mig.

Jag fick lära mig att göra energistädning, en metod som är enkel och effektiv och som jag tillämpat flera gånger efter det. Här gjorde Solkarina det så bra, igen enkelt att förstå och lätt att utföra, inte minst var man ska göra av det man städar ur, genom att visa oss hur ljustunneln ser ut och fungerar.

Övningen att flytta medvetandet var en spännande övning, nu kunde jag på allvar känna medvetandet och hur jag kan förflytta det. En övning som Solkarina lärde oss på ca. 5 minuter, som jag kommer att ha nytta av alltid, hur stort är inte det?

Den fjärde nyckeln öppnade dörrarna in till tidigare liv och framtida liv, en upplevelse som var både berikande och spännande på många sätt, som jag sedan också hjälpt andra med. Jag tyckte den var extra rolig och spännande, då jag oftast får ”bilder” och kunde se de olika miljöerna och liv som framträdde, kändes som en resa i tidsepokerna också. Här fick jag lära mig om själsenergi som jag tyckte var extra intressant, och hur Solkarina förklarade det så att man kunde förstå vad för energi det är man kommer i kontakt med.

Det var också i denna del av kursen som vi fick bekanta oss mer ingående med själva Akasha biblioteket, hur det ser ut där inne och hur man kommer in där. Jag kommer ihåg att det kändes helt enormt stort för mig, att få lov att komma in där och få tillgång till hela världens samlade information, en källa till information som inget annat kan jämföras med. När vi sedan fick lära oss att hitta svar på egna och andras frågor i Akasha, kändes det ännu större, nu fick jag lov att läsa och söka information på egen hand, och informationen kom till mig och det kändes helt naturligt.

Den femte nyckeln gav mig insikt i Auramålning, hur jag började kunna se ”färgerna” på människor, djur och relationer. Det var verkligen så spännande att få lära sig!

Det kändes som en naturlig del att just drömtolkningen låg med i detta steg av kursen, det gick lite hand i hand för mig, när man börjat måla och visualisera aura.

Sen kom naturkursen som jag trodde skulle bli det svåraste för mig. Jag är ju ett ”asfaltbarn” och visste verkligen inte hur det skulle gå för mig ute i naturen. Jag blev så mycket lugnare när Solkarina berättade hur man kommer i kontakt med skog och natur, hur man hämtar information där och hur man gör det rent praktiskt.

Det blev därför aldrig svårt för mig att genomföra denna del av kursen, det var otroligt berikande och ofattbart hur mycket information som finns i skogen och i naturen, från en enkel liten blomma till ett större stort träd i en stor skog. Och alla naturväsen jag kom i kontakt med, helt enastående och spännande!

Vi utförde denna del av kursen på sommaren, och jag fick storslagna upplevelser ute i naturen och olika skogar jag besökte. Jag har nog aldrig varit ute så mycket i skogen och i naturen, sommaren blev därför också en speciell upplevelse. Efter jag hade lämnat in mina övningsuppgifter från naturkursen, sade Solkarina till mig att ”nu är du inte ett asfaltbarn” längre 😊

Den sjätte nyckeln lärde mig om hur kanalisering fungerar, hur man utför kanalisering och hur stark den upplevs när man sitter i en grupp. Här lärde vi oss också att göra gruppsittning med andra sidan.

Den viktigaste lärdomen här tyckte jag var att lära sig känna skillnad på känslan som kommer in och att skilja på den och mina egna intryck. Också intressant med just medvetenheten om de olika nivåerna i dessa sammanhang.

En stor upplevelse var också änglahealingen, en varm känsla, underbar att få känna och uppleva.

Den sjunde nyckeln lärde mig hur man gör sin egen meny, vad man är bra på och hur man kan erbjuda dessa tjänster till kommande klienter. Det var bra tips att använda sig av. Det roligaste var när vi skulle brainstorma fram nya förslag på vad man kunde döpa de olika tjänsterna till, det var många skratt och glada miner!

Solkarina lärde os om hur änglabiblioteket ser ut, hur man kommer i kontakt med det och hur enkelt det är att använda sig av informationen som finns där. Det var en fantastisk överraskning för mig, det gick så snabbt och enkelt att hitta svar där, och hur man kan vägleda andra med deras frågor och funderingar.

Det har varit enormt berikande och givande för mig, att kunna genomföra denna kurs. Jag har aldrig upplevt något som ens kommer i närheten av en sådan kurs tidigare.

Det blir högsta betyg från mig, jag tycker kursen har varit helt anstående, en kurs som förändrade hela mitt liv och förståelsen av det liv jag lever, TACK för det Solkarina!

Många hälsningar från Niklas

Tack Niklas jag är så tacksam för året med dig och gruppen. // Solkarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − 2 =