Har du frågat dig själv, vem är jag?
2022-04-21
Livet genom en kameralins
2022-05-01

Som Gendai Reiki Ho lärare och master vill jag gärna dela en väldigt vacker film med dig. Då jag tänkt mig att besäka Japan och just Reiki´s födelseplats nästa år 2023 om allt går som planerat. Som vi alla lärt oss kan mycket av ”livet” komma emellan.

För mig är förståelse för de Japanska traditionerna viktigt och till min hjälp har jag internationella lärare och Japanska lärare som kan traditioner och därför också kan berätta och förklara även om de är 100 år gamla.

Det finns mycket som skiljer sig från den västerländska sk. Reikin till förståelse för den Japanska filosofin och Reiki. Desto mer jag lär mig så delar jag det också med mina elever i Årsprogrammen för Reiki 1,2,3 samt MediReiki® jag vill ge en andlig djupare förståelse för den som är redo.

Reikis födelseplats har mycket historia att berätta för oss och genom att förstå kulturen och hur Japan såg ut för 100 år sedan kan man också förstå hur Reiki Ryoho vaknat och växt till den form som finns idag.

Min erfarenhet är att desto mer man förstår historia, ursprung, Usui Sensei, Japansk kultur och praktiserandet av daglig Reiki Ryoho så förstår man också mer av kosmos alla oursprungliga mysterium. Kort och gott Dig själv.

Jag bjuder därför på denna fantastiska film från Gendai Reiki Ho internationella förbund och hoppas att du njuter av det på samma sätt som jag gör. Du som är med i årsprogrammet för steg 1 och 2 kan lyssna på föreläsningen om denna plats och lära dig mer om Reiki Ryohos ursprung.

Jag kan också rekommendera att du köper och läser Reikitidningen där du får mer information om Reiki och Reiki´s naturliga ursprung. Du hittar Reikitidningen här

Vill du lära dig Reiki? Då är du varmt välkommen att kontakta mig.

Solkarina Sinnligkunskap®

Comments are closed.