Reiki som yrke
2021-11-03
Rita en själskarta med dina tre tider på dagen
2021-11-03

En regel i Reiki är att lägga händerna där det känns spänt eller gör ont för att sända Reiki direkt.

Ge Reiki till det ofödda barnet i magen.

Använd Reiki oavsett vilka de fysiska problemen är. Tveka inte för Reiki skadar inte utan skänker avslappning och vila som gör människor starkare att gå igenom även svåra fysiska sjukdomar och prövningar.

Ge omedelbart Reiki vid akuta skador. Vid operationer ger du en helkroppsbehandling till hela människan innan operationen. Efteråt ger du dem Reiki så läkningen ska gå snabbare. Benbrott ger du Reiki till när det är fixerat och klart i läge. Även genom gips går bra. Alla sår och skador läker snabbare om du ger Reiki.

När du ligger i tandläkarstolen så lägger du händerna på magen och sänder Reiki till dig själv. Gå in i Reikienergin och värmen, låt den fylla din tanke och känsla.

Ge Reiki tillsammans med vänner och familj. Även om det finns flera ickeinitierade i Reiki så kan beröringen starta de naturliga healingkrafterna.

Lägg händerna på dig själv när du ska sova och gå in i känslan av värme och energi. Gör lika om du lägger dig att sova middag. Bättre nattsömn och mindre oroliga drömmar skapas. Du tankar energi.

Vill du sända till en situation så rikta dina handflator mot det du vill sända till även om det finns i en annan stad, ditt husdjur, någon människa, din aura eller dig själv. Känn att det strålar Reiki från ditt hjärta och dina händer. Håll ditt fokus på känslan när du sänder till en situation, människa eller ett mål. Du kan då uppleva att det strålar från varje cell i din kropp.

Sänd Reiki när du går förbi något på gatan som du känner du vill ge Reiki. Det blir som att lägga en välsignelse.

Ge ofta Reiki till andra. Då kommer Reikin att fylla även dig.

Tänk dig att du alltid har ett Reikimoln runt dig som du alltid befinner dig i.

När du känner Reikienergin så ha din avsikt klar vad du vill sända till. Håll fokus mot ditt mål och din avsikt samtidigt som du känner hur energin flödar. Reiki följer tanken.

Programmera kristaller och saker genom att hålla på dem och känna att du sänder in Reiki i dem. Samtidigt tänk-läser du in affirmationer. Kristallen kan du lägga i ett rum, din ficka, handväska, bilen eller på arbetet. Läs alltid din avsikt som om du redan nått målet som du tänk-läst in i kristallen. Du kan även fylla andra ting på samma sätt. Favoritstolen, lampan, din säng, datorn, räkningar, konton osv.

När du besöker människor kan du låta Reikin flöda fritt i dina händer till de och det som behöver energi. Genom att be om det, avsikt, sedan håller du dina handflator riktade ut i rummet en stund. Reikin kan sedan flöda fritt tills du sätter samman dina händer och tänker tack. Låt också Reikin flöda genom ditt hjärta i mötet med människor. Aktivera känslan så ofta du kan i hjärtat så att du känner hur värmen strömmar ut till din omgivning.

Finns det saker från det förflutna kan du skriva ner det på en lapp och sitta och sända Reiki med lappen mellan dina händer. Ha ditt fokus på att känna energin och värmen som flödar till situationen.

Ju mer du arbetar med att ge Reiki till olika människor, situationer, ting så kommer din intuition att öka. Din självkännedom ökar.

Håll på stenar, träd, blommor och mark i naturen. Känn olikheterna i vibrationer. Skapar en djupare kontakt med naturen och öppnar för möjligheter till kontakt med naturväsen. Känn hur energin flödar så du blir ett med det du lägger händerna på.

När någon har ont håll direkt på problemområdet. Kan du inte beröra ett problemområde för att det gör ont kan du sända Reiki till  auran.

Vid näsblod börja sänd Reiki direkt till auran och håll så nära du kan. Gå in i Reikienergins känsla.

Här hittar du beskrivning på Reiki Ryoho

Från min bok Reiki naturligt helande och mjuk beröring år 2013

Solkarina Sinnligkunskap®

Boka Reikikurs


Comments are closed.