MediReiki® den effektivaste friskvårds metoden för företag
2022-05-26
Andras misstag kan kosta dig både fysiskt och psykiskt lidande
2022-05-31

Reiki är stort och du kan använda det i många områden. 

Reiki är ett jättebra komplement till vården och en underbar effektiv berörings metod. Jag som är reumatiker och har en kronisk sjukdom och även ett ganska krävande arbete så kan jag ge mig själv MediReiki® och jag kan även hjälpa andra. 

MediReiki® assistent så tar jag Reiki till en helt annan nivå. Du får mer kunskap med MediReiki® assistent och lär dig hur du kan jobba med den. Du får bland annat lära dig om olika samtalsmetoder och hur du kan jobba med det i ett i olika projekt. 

Jag gjorde ett projektarbete med MediReiki® assistent om personutveckling. Att hjälpa andra med att reducera smärtan och stress för att må bättre. MediReiki® assistent kan stötta andra genom att vara en medmänniska i vård och omsorg. Att få och stötta olika människor där de är i livet.

Det är ett holistiskt arbetssätt och se helheten. Jag har jobbat inom funktionshinderrörelsen i många år och ser hur många människor inte får den hjälpen de behöver eller väldigt bristfällig. Att få stötta dessa människor och till att få en bättre livskvalité genom att vara en MediReiki® assistent och göra arbetet tillsammans.

Ulrika / pedagog inom skolan

Comments are closed.