Aktivering av Reiki
2021-11-02
Reiki är djup avslappning
2021-11-02

Här hittar du beskrivning på Reiki Ryoho

För att starta upp Reiki sätter du samman händerna som lucia, det kallas för Gassho och betyder händerna ihop. Det blir då en trigger så att du får ditt fokus på att nu ska jag ge Reiki. När du sedan slutar tar du bara bort händerna och du kommer att sluta ge Reiki.

Ju mer du använder Reiki desto mer kommer du att höja dina vibrationer och få ett starkare flöde, livet blir lättare på alla sätt. Du ska öva flitigt på att använda dina Reikihänder.

När du ser på tv kan du starta upp Reiki och samtidigt som du ser en film kan du ge dig själv Reiki.

Har du en partner kan du lägga händerna på denne. För samtidigt som du ger någon annan Reiki får du ju Reiki själv eftersom energin strömmar genom dig till den du ger till.

När du sitter på en buss, åker bil, sitter på tåg eller flyg, på en läkarmottagning kan du tänka Reiki. Lägg händerna på benen och ge dig själv Reiki de lediga stunder du har. Gå in i känslan och värmen du upplever under händerna så att du nästan kan känna hur du andas in och ut den. Du kommer då att känna hur ett lugn infinner sig och du blir avslappnad. Öva på detta och du kommer en dag att kunna leva Reiki-avslappningen.

När du lägger dig och ska sova så tänker du Reiki och startar upp Reiki och lägger sedan händerna mot din kropp. Följ in- och utandningen och somna i värmen och den mjuka känslan. Du kommer att sova gott och känna dig utvilad på morgonen. Har du en partner kan du ge denne Reiki och somna när du håller händerna på din partner.

Efter några veckor har du gjort det till en vana att alltid ge dig själv Reiki när du har tid över.

Då kommer det att gå per automatik och du kommer att vara beroende på ett positivt sätt. Våra beroenden och vanor kan vara positiva eller negativa för oss.

Prova att lägga handen på axeln på en person som du brukade göra innan du lärde dig Reiki. Ta sedan kontakt med Reikikänslan i händerna och lägg handen på personens axel igen. Då kommer du att förstå och märka den oerhörda skillnaden i närvaron under dina händer. Reikihänder har en helt annan mjukhet och närvaro.

Från min bok Reiki naturligt helande och mjuk beröring år 2013

Solkarina Sinnligkunskap®

Boka Reikikurs


Comments are closed.