Omdömen och referenser dimensionsmedium

Det finns ingen japansk Reiki
2021-12-21
MediReiki® själavård med tusenåriga anor
2022-01-02

Ett helt år har vi tillsammans undersökt, utforskat och lärt om olika dimensioner. Nu finns ytterligare 13 esoteriska rådgivare och dimensionsmedium klara att möta världen. 

Det har hänt så mycket att jag vet knappt vart jag ska börja. Det viktigaste är att jag lärt mig att lita på mig själv. När jag anmälde mig till kursen så gjorde jag det för min egen utvecklings skull, jag hade inga ambitioner om att bli ett medium. Jag tyckte faktiskt inte ens att jag var medial. Idag så vet jag hur min medialitet fungerar och jag kan lita på att det jag behöver veta kommer jag att få veta.

Solkarina har varit fantastisk som lärare. Hon har sett mej för den jag är och hon har sett mej där jag är. Jag har fått precis den vägledning jag behövt för att komma vidare. Jag har gått många kurser i olika metoder när jag var yngre och har därför haft många lärare. Men den kunskap som Solkarina delat med oss är utan motsvarighet.

När jag ser tillbaka på vart jag var innan den esoteriska utbildningen så kan jag konstatera att jag känner att jag kommit väldigt långt det här året. Jag har även fått höra det från omgivningen. Min man har vid något tillfälle sagt att det här är det bästa jag gjort. Jag kan varmt rekommendera den esoteriska utbildningen till alla som vill utvecklas personligt, andligt och medialt. Till den som vill lära känna sej själv bättre och bli mer trygg med sej själv. Det har jag blivit.// Anonym

Jag har lärt mig väldigt mycket under året som gått och lärt mig att tro på mig själv och mina “förmågor”, som vi alla har inom oss. Vi behöver bara hjälpen att finna dem och där gör Solkarina ett otroligt bra jobb som lärare. Hon hjälper alla att komma framåt och utvecklas, inte bara vid kurstillfällena utan hon finns alltid som ett stöd om man behöver, bara ett telefonsamtal bort. Det får en att känna en trygghet som elev. Hon är väldigt tydlig och strukturerad och förklarar flera gånger om det behövs. Hon får en att känna som att inga frågor är dumma frågor utan hon förklarar bara på ett annat sätt eller visar praktiskt tills man förstår. Hon har verkligen att stort tålamod med detta vilket är beundransvärt. Hon ger mycket av sig själv och det märks att hon bryr sig om varenda elevs utveckling och mående. Många går igenom olika processer genom kursen och Solkarina stöttar alla på vägen. Man märker stor skillnad på alla från kursen början till kursens slut där alla har gjort egna inte resor. Jag rekommenderar varmt Solkarinas kurs om du är redo för ett spännande äventyr där du lär känna änglar, mästare, naturväsen och framförallt dig själv.
// Camilla

Hej Sol karina! Denna här kursen har hjälpt mig otroligt mycket i min utveckling som människa.  Det har varit en inre resa som jag inte trodde var möjlig att göra. Jag är otroligt glad att jag gick denna kurs jag har lärt mig så mycket om olika nivåer av dimensioner och livet kan man säga. Det har varit så spännande och otroligt roligt.  Jag har hittat mig själv kan man säga. Jag har lärt mig saker om mig själv, men även lärt mig massor av saker som jag faktiskt kan. Som jag inte trodde var möjligt. Det har varit tufft ibland pga att livet kommer emellan som man inte är förberedd på. Men jag är faktiskt stolt över mig själv också som fixade detta trots det som har hänt under tiden som kursen har varit. Mitt självförtroende har fått sig ett upp sving.

Du är en otroligt bra lärare som ser varje individs behov och hjälper oss efter det. Du är stöttande när du märker att någon av oss svajar till. Du har en sån otrolig kunskap av det du lär ut till oss alla. Du förklarar allt så bra i dina kurser. Man märker att du verkligen brinner för det uppdrag du har här på jorden. // Lena

Livet har verkligen förändrats sedan jag började utbildningen. Tagit nya beslut som är avgörande i hur jag mår i stort och smått. Se mitt eget värde. Hur tiden för mig och min familj är viktig. Hur jag hela tiden kan bli bättre och utvecklas som medmänniska. Hur jag tar större ansvar över mina val som blir allt viktigare. Jätteviktig utbildning för den som vill förändras på djupet. Och hur jag kunna ta mig vidare med att lämna en destruktiv relation och må så mycket bättre inom mig. Och jag vill bara lära mig mera. Det har väckt min lust till livet och utveckling. Min lust att vilja hitta min livsväg och se vart det tar mig. En utmaning och så värt det när vi nått målen. Daniela

När jag kom första kursdagen så tänkte jag att jag kommer att lära mig mycket och det esoteriska men förstod inte hur mycket jag skulle lära mig om mig själv under detta år. Jag hade just varit igenom en enorm utvecklingsresa men det fanns så mycket mer att hämta här. Vi har varit med om en fantastisk resa med Solkarina och med de dimensioner vi lärt oss om. Vi har fått en helt ny värld som bara gör gott och expanderar vårt medvetande. Jag hade lyssnat på Solkarinas poddar innan kursen och fortsatte under kursen vilket bekräftade det vi lärde oss och samtidigt fördjupade. Våra upprepande frågor svarar vår lärare på om igen utan en minsta tecken på otålighet. Solkarina är handfast, tydlig och samtidigt öppen för våra egna uttryck och vad vi ser och förstår. Hon är själv mycket nyfiken och söker ständigt fler svar och infallsvinklar på djupare nivåer, vilket gör att vi får ständigt ny intressant information. Vi följer med henne i hennes flöde, vilket känns mycket lyxigt.

Utbildningen är 10 av 10. Ingen i vår grupp ville sluta vid sista tillfället. Man får bara mer behov av att lära sig ännu mer. Jag rekommenderar alla att gå utbildningen för du kommer ut genom den som en helare människa. En med självaktning, med en livsuppgift, med en styrka och ett bredd som inte går att få på en kort kurs eller i en bok.

Kram Monica

Tack Solkarina för det här fantastiska året!
Jag har utvecklat  så många förmågor som jag inte trodde var möjligt för mig att utveckla.
Du är så duktig på att successivt utveckla  och lägga på tekniker som gör att man får en allt djupare förståelse för hur det esoteriska fungerar.
Jag har fått så mycket insikter både i min personliga och andliga/ mediala utveckling.
Är också väldigt tacksam för att få uppleva den fina gemenskapen och generositeten i våran grupp.
Jag gillar zoom väldigt mycket. Slipper den stress runtomkring som en fysisk kurs kan innebära. Kan i lugn och ro göra det jag vill på rasterna. Kan dock sakna fikasamtalen litegrann.
Tack igen för en av de bästa utbildningar jag gått på!
Ann-⁠Sofi

Den esoteriska utbildningen har gjort mig otroligt energimedveten och medveten om de olika dimensionernas energier.  Jag har en större och djupare kunskap inom det esoteriska idag som jag inte hade tidigare. Jag har vuxit och utvecklats som person på många olika plan samt upptäckt nya egenskaper hos mig själv under året. Jag känner en stor säkerhet i mitt andliga arbete efter kursen. Jag upplever en stor förändring inom mig som människa, ett större lugn och jag är mer harmonisk. Solkarina är en fantastisk lärare och person som lär ut sin kunskap med en metodik så att alla förstår. Hon ser alla elever och stöttar oss otroligt bra under utbildningen. Fantastiskt att få vara delaktig i kurskamraternas utveckling under året och se vilka fantastiska personer som vuxit fram! Känner stor tacksamhet!  Vill du växa som människa, utvecklas personligt och lära dig förstå det dimensionella så rekommenderar jag verkligen den Esoteriska utbildningen Katarina //

Hej Solkarina!
Jag är så tacksam för att jag har hittat till dina utbildningar! Åååå glad!!!!
Du har ett helt fantastiskt sätt att lära ut. Dina kurser är mycket pedagogiskt uppbyggda. Du är bäst!!! Tycker självet jag utvecklats som person under detta året tack vare böcker, övningar och upplysningen från dig. Bland annat har relationen till min mamma förbättrats, vilket är jätteskönt.

Du delar med dig av dina kunskaper på ett klokt och spännande sätt. När du lär ut låter allt väldigt logiskt men jag har själv svårt för att förmedla dina fantastiska kunskaper till andra. Du är unik för mig! Många varma kramar från Gun

Kursen har i sin helhet varit mycket omfattande och den täcker så många olika aspekter inom energiarbete.

Vi har under årets gång varvat praktik och teori under mycket kompetent handledning av Solkarina. Solkarina har stor och bred kunskap och jag tycker mycket om att lyssna till hennes visdom.

För mig privat så har kursen gett mig en ny mycket positivare syn på mig själv och världen runt omkring. Många bitar har fallit på plats. Det är ett år med stor självutveckling som alla människor skulle ha glädje av.

Jag kan varmt rekommendera alla att investera i sig själva och gå denna kurs, oavsett om man vill arbeta som medium eller komma vidare i sin egen självkännedom. Eller varför inte både och!

Sara

När vi inte kan ta fysiska bilder så får vi ta bilder via zoom och då blir det så här vackert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 − sju =