Referenser esoterisk rådgivare och dimensionell mediumutbildning oktober 2023

Tredje ögat
2023-10-03
Avsnitt 208: Mediumskapets fördelar med kraft, energi, glädje och lyckokänslor i mötet med klienter och sig själv
2023-10-10
Visa alla

Referenser esoterisk rådgivare och dimensionell mediumutbildning oktober 2023

Här kan du ta del av kursutvärderingen som elever gått mellan 2022-2023 och utbildat sig till dimensionella medium. I Sverige idag finns totalt 152 utbildade esoteriska rådgivare och medium. Framtidens vägledare, som har en expanderad förståelse och medvetenhet om de olika dimensionella världarna. Dimensionellt medium, esoterisk rådgivare och änglamedium.

Lärare är Solkarina Sinnligkunskap Du kan läsa mer om hela utbildningen här nästa kursstart är den 18-19 november 2023

Du hittar fler referenser och omdömen här och här om du är intresserad av mina längre utbildningar.

Efter ett års kurs med Solkarina som lärare, rekommenderar jag varmt denna ettåriga medieutbildning. Även om man endast deltar för sin egen utvecklings skull eller för att sedan arbeta som medium, kan man förvänta sig en betydande personlig utveckling. There is no escape. Vi får ta del av (eller en glimt av) Solkarinas enorma kunskap inom området. Genom att delta i varje välplanerat och genomtänkt steg i programmet får vi pröva olika sätt att läsa energi, ta till oss information, tolka och förmedla. Vi lär oss också om företagandet, vilket är viktigt om man vill arbeta med det här längre fram!

Det är en stor värld och efter ett år får vi en känsla för vad vi har talang för inom området och på det sättet veta mer exakt hur man går vidare för att specialisera sig inom just den typen av läsning/metod. Mellan varje steg får vi litteratur att läsa, poddar att lyssna på, videos att ta del av och en hel del hemuppgifter, ett moment som är viktigt för utbildningen. Väldigt rikt med material! Uppgifterna ger oss en chans att pröva metoderna på personer utanför utbildningen och på det sättet öva oss inför läsningar på främlingar. För mig blev det mer och mer naturligt mot slutet av året att nå ut och fråga bekanta för läsningar. En annan viktig del av utbildningen är kurskamraterna som vi övar med under helgerna. Det stöd och pepp som vi ger varandra hjälper en framåt, och det är svårt att se hur det här skulle gå utan dem. Nina

.

Men alltså, vilken utbildning!

Jag är innerligt tacksam att ha varit med på detta äventyr! Utbildningen är bred och helgerna där man ses tillsammans och övningar mellan kurstillfällen ger dig stegvis den kunskap du behöver till nästa kurstillfälle.

Man får lära sig förstå vad för energi man har kontakt med och om det är minnes energi, direkt kontakt eller kanalisering.

Kursens upplägg med föreläsningar, diskussioner och övningar har varit mycket bra. Den är metodisk och pedagogisk där varje kurstillfälle är lika spännande och intressant att ta del av.

Solkarina delar entusiastiskt och generöst med sig av sin erfarenhet och kunskap och vägleder genom hela utbildningen på ett enkelt och okomplicerat sätt!

Du har liksom ditt egna bibliotek @Solkarina som du bjuder in till 🙂

Jag rekommenderar denna utbildning till dig som vill ge dig ut på en utmanande och lärorik inre och yttre resa i olika dimensioner.

Helen

.

”Solkarina har med stor kunskap, generositet och värme gjort det möjligt för oss att utbilda oss i en trygg och inspirerande miljö. Trots att utbildningen skedde online lyckades hon skapa en avslappnad gemenskap i gruppen.

Hon har en imponerande förmåga att alltid ha tilltro till sina elever, hon utgick alltid från att vi skulle klara alla övningar (på ett stöttande och ej pressande sätt) och dök det upp problem på vägen fanns hon där och fångade upp. Det skapade ett självförtroende och en trygghet i ett för många nytt område. Hon har en förmåga att göra det ogreppbara väldigt greppbart och avdramatisera saker som kan kännas främmande på bästa sätt.

Rekommenderar verkligen kursen för den som är nyfiken och vill utforska både sig själv och nya världar!”

Therese

.

.

Den resan vi gjort tillsammans under ett år har varit obeskrivlig och helt magiskt. Att gå kursen till esoterisk rådgivare och dimensionellt medium har helt klart varit det bästa beslutet jag tagit i mitt liv. Det är en investering för livet. Och någonting som jag skulle rekommendera alla, oavsett var man befinner sig i den personliga utvecklingen att göra. 

Kursen har gett mig många olika verktyg att fortsätta arbeta med. jag har fått kunskap i hur olika frekvenser och dimensioner känns vilket har varit till stor hjälp för att jag ska kunna navigera och göra mer medvetna val. 

Jag är så tacksam att ha solkarina som lärare som alltid har funnits och stöttat oss längst hela vägen. Uppskattar också väldigt mycket att hon lär ut på ett enkelt och pedagogiskt sätt hur var och en kan gå in i sig själv och hämta svar på sina frågor. 

Allting som vi lärt och upplevt under kursen är helt obeskrivligt. Jag har fått så många djupa inre upplevelser som jag inte trodde var möjligt. Det känns som alla ens drömmar blivit till verklighet. Stort tack för allting. Du är fantastiskt! 

Matilda

.

.

Solkarina tog emot mig som en liten blomknopp, sakta och på ett säkert
sätt har jag utvecklats kronblad för kronblad till en fantastiskt fin blomma.
Hon har gett mig tryggheten att utvecklas på ett helt underbart sätt, hon har
en förmåga att lyfta människor till en nivå som man inte ens anar finns
inom en.
Jag ger dig denna blomma Solkarina och känn dig stolt över vilken vacker
blomma du fått att växa och utvecklas under detta året.
Du har gett mig verktyg som jag inte visste fanns och som jag använder
mig av dagligen i mitt liv. Ljusdusch, energimedvetenhet, öppna upp
dimensionellt. Jag har lärt mig dimensionsvandring, energiavläsningar,
kanaliseringar, kontakt med änglarna i olika dimensioner, meditationer och
så mycket mer utöver detta. Du har ett väldigt fint upplägg på din kurs där
du ger så mycket kärlek och tålamod och på ett lugnt sätt så kan du
förklara vad det innebär att växa andligt, öppna upp sitt hjärta och hitta in
till sitt inre ljus. Du delar också med dig din kunskap som företagare och
vad man ska tänka på när man vill starta ett eget företag.
Jag är så tacksam för allt du gett mig för att jag ska kunna växa i min
andlighet och gå på min livsväg för att kunna utföra mitt syfte här på
jorden, ge kärlek, sprida ljus och hjälpa människor att växa. Jag är så
tacksam att mina änglar sa att jag skulle gå denna kurs hos dig, det har
hjälpt mig att utveckla min kontakt med änglarna och högre jaget, allt för
att kunna fortsätta att hjälpa och vägleda människor runt omkring mig.
Dina verktyg har gjort mig fri, gett mig kärlek, glädje och lugn i mig själv
och lärdomen att jag har allt inom mig.
Jag har en känsla av att jag håller på att lära mig att flyga och nu ska jag ut
och pröva mina vingar, lära mig mer om livet och om mig själv på min
fortsatta andliga resa.
Jag kan varm rekommendera denna utbildning där du får lära känna dig
själv och få en förståelse för vad som finns inom dig, på ett mycket
djupare plan än man kan ana.
Tack Solkarina från hela mitt hjärta
Anette

.

.

Den Esoteriska utbildningen är både en yttre och inre resa. Något jag inte var beredd på. Jag visste att vi skulle få lära oss mycket men inte vilken stor förändring som skulle ske i mitt liv. Jag har blivit medveten om min egen energi, mina tankar och känslor och arbetat med dessa. Vi har lärt oss så många olika metoder att använda i vårt energiarbete och på köpet får du en inre resa där du lär känna din egen energi vilket gör att ditt yttre liv även förändras med.

Du lär känna dina kurskamrater på djupet vilket skapar vänner för livet. Vi har delat en sådan fantastisk och magisk resa tillsammans och det skapar starka band. Det har varit en sådan gåva att få träffa likasinnade vänner och ett forum där du kan vara dig själv fullt ut.

Solkarina har med värme och en stor kunskap lett oss genom denna resa. Hon har varit en trygghet för oss alla. Vilket har varit en viktig del då vi har gått på djupet i oss själva. Många frågor och funderingar dyker upp under resan och där har Solkarina funnits med sin expertis och kunskap och gett oss ett bredare perspektiv.

Vi har fått lära oss så mycket roliga, spännande och inspirerande övningar och tekniker att använda oss av. Jag känner mig nu trygg i mig själv och är redo att gå ut i livet och arbeta som Dimensionellt Medium. Detta har varit det bästa jag gjort i mitt liv och jag rekommenderar alla att gå denna utbildning. Det är en resa för livet.

Carolin

.

För mig har utbildningen varit helt otrolig på flera sätt. Det en utbildning som ger en väldigt bred kunskapsbas till skillnad från andra mediumutbildningar jag har påbörjat, men valt att avsluta i förtid, då det visat sig att de bara tar upp andra sidan och andlig healing. Den bredden som din utbildning har gynnar både oss som går utbildningen och våra framtida klienter om vi väljer att arbeta medialt. Jag känner också att det har varit en personlig utveckling att gå utbildningen då kursinnehållet har fått mig att bli medveten om vad jag väljer att lägga mina tankar och min energi på och jag har blivit mer medveten om hur eller när mina tankar eller känslor förändras i olika situationer. Men även medveten om ”energierna i rummet” – är det ens mina tankar och känslor eller är det någon annans som jag omedvetet påverkas av? Jag tycker också att världen har blivit mycket större nu när jag har lärt mig att dimensionsvandra och även har insett att det inte bara är ”här” och andra sidan som existerar. Jag var inte någon otrygg person innan jag började utbildningen, men jag tycker ändå att jag känner mig tryggare nu, eftersom jag har fått en energimedvetenhet tack vare utbildningen. Lite mörkrädd kan jag ändå säga att jag var innan, men energimedvetenheten gör ju att jag nu vet och känner igen vad som finns men inte syns, både på dagen och natten. Tack vare utbildningen vet jag hur jag kan förhålla mej till och hantera mej själv och min omgivning. Vill man arbeta med klienter efter utbildningen har man en sådan bred repertoar av möjligheter att möta deras frågor, man har liksom möjligheten att anpassa arbetsmetoderna efter vilken typ av fråga det är. Alla svar behöver inte komma från samma handbok.

Tusen tack,

Frida

.

Lärare är Solkarina Sinnligkunskap Du kan läsa mer om hela utbildningen här

Du hittar fler referenser och omdömen här och här om du är intresserad av mina längre utbildningar.

Comments are closed.