En välsmord evidens baserad vård i Sverige
2022-04-02
Har du frågat dig själv, vem är jag?
2022-04-21

Det är självklart enkelt att både få Reikibehandlingar på distans och lära sig på distans.

När du får en Reikibehandling på distans så ligger du ned i ca 20 min – 60 minuter och bara badar i flödet av Reikienergin. Jag brukar sända i ca 20 minuter och sedan rekommenderar jag att man sitter eller ligger kvar och badar kroppen och sinnena i energin ett tag.

När vi ska lära oss Reiki så utbildar jag via telefon. Du får då aktiveringen på det japanska klassiska sättet på distans. 

Jag ger alltid arbetsövningar till mina elever för att de ska lära sig att förstå hur Reiki flödar och fungerar samt hur de kan känna när det är blockerat eller flöde. Något som man sedan kommer att kunna uppleva mer i livet också eftersom man lär sig att känna igen när det är flöde och inte. Det går liksom igen i vanliga livet.

Eftersom jag praktiserat Reiki sedan 1990 dagligen ska tilläggas och utbildat 100 tals elever genom åren så har jag också fått en god förståelse för hur Reiki fungerar.

När man är intresserad att lära sig Reiki så rekommenderar jag att man först läser min bok Reiki naturligt helande och mjuk beröring som för övrigt är Sveriges mest sålda bok om Reiki. Älskad av många och snart även som ljudbok. 

Jag brukar rekommendera att man ska låna ut boken om man har en hemma till de som är nyfikna på Reiki. Men många använder också min bok som Reiki naturligt helande och mjuk beröring som uppslagsverk

Så Reiki på distans- funkar alldeles utmärkt när du låter mig guida dig så kommer du också att stegvis introduceras i Reikins magiska värld.

Vill du veta mer om hur jag arbetar med Reiki så kan du förstås också lyssna på Reikipodden.

Jag önskar dig en riktigt fin Reiki-dag

Instagram: http://www.instagram.com/medireiki

Facebook: http://www.facebook.com/Sinnligkunskap

Youtube: https://www.youtube.com/user/sinnligkunskap/videos

Boka Reikikurs & MediReiki.se

Boka vägledning beskriv ditt problem så kan jag rekommendera en tjänst

Vad är Reii Ryoho

Comments are closed.